Bizarní situace

recenze

Chlap na roztrhnutí (2022) 5 z 5 / Knihomolka97
Chlap na roztrhnutí

Anotace mě zaujala na první dobrou, ale nevěděla jsem, co od toho přesně čekat. Nakonec se z toho vyklubal opravdu skvělý příběh!

Nadšená budoucí maminka Emily se na předporodním kurzu seznámí s podnikatelkou Leonií, které těhotenství úplně zničilo plány. Ačkoliv jsou jako voda a oheň, padnou si do noty. Další lekci mají absolvovat s tatínky svých dětí. Emily přemluví manžela Petra, aby šel s ní, ale Leonie dorazí bez doprovodu.
Jak by ne, když otec jejího nenarozeného dítěte je už na místě a sedí vedle Emily! Kdo z téhle povedené trojice vypadne?

Leonie a Emily, dvě sympatické hrdinky, kterým fandíte a přejete štěstí. Ze začátku mi byla bližší Leonie, po pár stranách jsem si oblíbila také Emily. Budu trošku škodolibá, protože mě pobavila její pomsta.

Musím říct, že bylo moc krásné, jaký si k sobě postupně vytvořily vztah, i když každá byla úplně jiná. Jejich situace byla opravdu nezáviděníhodná. Co mají dělat? Jak se zachovat? Odpustit nebo ne? Člověk přemýšlí, co by na jejich místě dělal sám, protože to není tak jednoduché.

Příběh vtáhne od začátku, čte se moc dobře, stránky rychle mizí pod rukama. Nechybí i komické situace, při kterých jsem se nahlas musela smát.

V knize se hodně řeší samozřejmě těhotenství, rodičovství a rodinné vztahy. Leoniina rodina byla.. zvláštní, zase jsem se podivovala nad tím, jak se někteří rodiče ke svým dětem chovají. Naopak Emilyini bratři se mi zalíbili, i když to byly tvrdé palice.

Petr mi vyloženě lezl na nervy, tak otravný chlap! Pěkně se do toho zamotal fakt že jo, ale líto mi ho nebylo.
Byla jsem každopádně zvědavá, jak tenhle zamotaný příběh může dopadnout. V hlavě jsem měla jisté představy a samotný závěr dojal i potěšil..

Komentáře (0)

Přidat komentář