Osudová láska přehled

Osudová láska
https://www.databazeknih.cz/img/books/63_/63275/osudova-laska-63275.jpg 4 67 67

Zoufalé vévodkyně série

< 2. díl >

Tvořili dokonalý pár: uhrančivě přitažlivý vévoda z Fletcheru a nevinně krásná Poppy Selbyová. Londýnská smetánka je považovala za ozdobu každého společenského setkání a jejich romantická svatba se stala událostí sezony. Avšak za zavřenými dveřmi začalo prvotní okouzlení chladnout, až vyhaslo docela. Fletchovi se stále více zajídá nedostatek vášně, kterou ve své ženě nedokáže vyvolat, zatímco Poppy nechápe, proč je její manžel tak podrážděný a tráví tolik času na lovu. A když Fletch jednoho dne svou choť veřejně poníží, Poppy udělá to, o čem už dlouho uvažuje: opustí ho. Očekávaná úleva se však nedostaví, spíše naopak. A protože osudová láska nás potkává jen jednou za život, budou muset Fletch i Poppy překonat nejedno úskalí, aby dokázali uskutečnit to, k čemu byli předurčeni…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Domino
Originální název:

An Affair Before Christmas , 2007


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Osudová láska. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (13)

kacenka6144
24.07.2024 3 z 5

Napřed jsem se nemohla do knížky pořádně začíst - Poppy se chovala jako hloupá, na matce závisla husa a Fletch se choval na chlapa (potažmo vévodu) taky dost divně. Postava Flory, Poppiny matky, byla spíš komická vložka. To snad nemohla spisovatelka myslet vážně. Naštěstí tady byla slečna Charlotte a vévoda Villierse. Jejich příběh by mě opravdu zajímal.

Zomy
17.07.2021 3 z 5

Ke knížce jsem se dostala přes novější díla Eloisy James, z kterých jsem nadšená. Tam je to v podstatě jeden na jednoho - dialogy hrdinů, které jiskří, a láska, která se postupně prohlubuje.

Osudová láska má perfektní zápletku, opravdu se jen velmi zřídka setkáme s případem, který vlastně začíná až 4 roky po svatbě. Ovšem provedení pokulhává. Oba hrdinové byli slaboši, kteří si prostě mezi sebou neřekli, co je trápí, nehledě na to, jak s sebou nechali zametat Poppyinou matkou. Necítím mezi nimi tu chemii, ani tu nevidím vývoj vztahu.

Vedlejší dějové linky mě nebavily - ale hlavně proto, že Oldag další osudy ze série prostě už nevydal a my se tak (v české verzi) jejich pokračování nedozvíme.


rampapa
28.01.2021 5 z 5

Na druhý díl jsem se hodně těšila a sem šťastná. Poppy a Fletche jsem si hnedka oblíbila. Jejich příběh se mi moc líbil. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy. Přidejte citát.


Zfilmováno

Osudová láska (2002)


Kniha Osudová láska v seznamech

v Přečtených104x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených4x
v Knihotéce108x
v Chystám se číst12x
v Chci si koupit3x
v dalších seznamech1x

Štítky knihy

romance

Autorovy další knížky

Eloisa James
americká, 1964
2010  70%Zoufalé vévodkyně
2011  72%Osudová láska
2011  78%Vévodkyně v přestrojení
2021  79%Osudový návrat
2021  77%Nevhodná partie