Válečník přehled

Válečník https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/488601/bmid_valecnik-uCu-488601.jpg 4 152 152

Veterán série

< 3. díl

Stará tajemství vyplula na povrch a přinesla s sebou zkázu pro celý lidský svět. Max Bronštejn se svou tankovou rotou v poslední chvíli opouští krvavou řež bratrovražedného boje dříve spřátelených armád a snaží se probít zpět do civilizace, aby přinesl záchranu, nebo alespoň naději na ni. Jediná cesta vede oblastmi, kde magie proměnila vše živé i neživé, kde člověk bez ochrany masivního pancíře nemá nejmenší šanci přežít. V zádech má tisíce pronásledovatelů vedených čaroději – pohrobky dávné minulosti. Na hrstce odhodlaných závisí osud světa lidí.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Válečník. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (43)

iskovsky
09.02.2024 2 z 5

... mám rád tanky a magiu... ok... napíšem o tom knižku... magici budú naháňať tankistov ... super ... tankisti vyhrali prvú bitku ... druhú... tretiu... to je prča... moment, chcelo by to nejako zmysluplne ukončiť... á serem na to...

Kris204
07.02.2024 4 z 5

(SPOILER) Tahle kniha byla logickým vyústěním celé série, ale na mě tam bylo příliš bojů.
Škoda, že se dej více nevěnoval bitvě proti čarodějům, ta byla jen načrtnuta v epilogu a popravdě jsem čekala, že se jí tenhle díl bude věnovat.
Ale dobrý vývoj postav, dobré zakončení série.


kokrokr
01.02.2024 4 z 5

Proč neexistuje letectvo? Protože po orbitě krouží staré vojenské družice a sestřelí vše co je větší než albatros a létá rychleji než sto kilometrů za hodinu. To se píše v knize Zakuti v oceli, která je ze stejného světa a má za hlavního hrdinu mechanika udržujícího v provozu tank obchodní karavany. Je pravda, že v prvním knize trilogie se Bronštejn pohybuje v armádě i v civilu a řeší mnohem větší škálu problémů, děj je pak zajímavější. Zde je problém jen jeden a to přežít. Možná tu chybí větší rozmanitost témat, ale co už v pustině, když vedete boj na život a na smrt. Ta atmosféra světa pustiny mě natolik zaujala, že jsem se znovu začetl i do knihy Zakuti v oceli.

všechny komentáře

Související novinky (3)

10 nejprodávanějších eknih (únor)

15.03.2022


Nejprodávanější knihy minulého týdne (28.02. - 06.03.)

10.03.2022


10 nejprodávanějších eknih (leden)

10.02.2022


Citáty z knihy (9)

Pokud nedokážeme nemožné, nemáme šanci.


Očista a holení vždy zvýší morálku.


Po vyčerpávajícím dni jsem přikázal vydat půl litru lihu na posádku tanku, sám jsem využil důstojnického privilegia a nafasoval koňak. Neptal jsem se, kolik ho ještě zbývá. Věřil jsem, že dokud se nezeptám, nedojde.


Více citátů z knihy najdete u autora.


Kniha Válečník v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených205x
ve Čtenářské výzvě17x
v Doporučených5x
v Knihotéce102x
v Chystám se číst23x
v Chci si koupit16x