Drsný spasitel přehled

Drsný spasitel
https://www.databazeknih.cz/img/books/29_/2979/bmid_drsny-spasitel-lII-2979.jpg 4 719 719

Století válek mezi lidmi a bytostmi z Druhé strany reality změnilo svět. Možná je to jen zvláštní muž bez paměti, možná démon, netvor s okem nadaným vlastní zlověstnou inteligencí, který hledá odpověď na otázku, kdo vlastně je. Ve světě, kde jsou lidé jen trpěnými hosty, chovným dobytkem k ukojení chutí věčně hladových stvůr, jsou někdy zapotřebí i silnější zbraně, než je brokovnice nebo granátomet…Poutník hledající pravdu, vlastní minulost a svou ukradenou duši se nezastaví před ničím. Konec lidstva se blíží a on je ten, kdo apokalypse otevírá cestu. Zabránit jí může jen tvor zrozený z utrpení - Drsný spasitel.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Drsný spasitel. Přihlašte se a napište ho.

Ruya
předevčírem 3 z 5

Myslel jsem si že Žambocha znám a těšil jsem se. Bohužel drsný spasitel mne nemile překvapil. Některé scény na mne byly příliš brutální a to způsobem který mi byl dost nepříjemný.

ZrzkaLenny
27.01.2025 4.5 z 5

Drsný spasitel Miroslava Žambocha servíruje akci, napětí a sarkasmus v takové dávce, že si budete chtít dát pauzu jenom na to, abyste se vzpamatovali z toho, jak šíleně skvělá je! Hlavní hrdina je tvrdý, jak starý dobrý ocelový hřebík, ale zároveň vás dostane svou suchou ironií, kterou podává s naprostým klidem, i když kolem něj právě vybuchují bomby.
Žamboch umí perfektně kombinovat temnou atmosféru s nekompromisním humorem, který vás prostě nenechá na pokoji. Příběh o muži, který je víc než jen obyčejný "drsňák", je protkán akčními scénami, které vám zvednou adrenalin na maximum, a zároveň je tak plný chytrých hlášek, že se budete smát i v těch nejnapjatějších chvílích

Mabie
01.12.2024 2 z 5

Nebudeme si nic nalhávat, je to brak. Brak plný nadpřirozených stvoření a kyborgů, svět umělé inteligence, superzbraní, ale i démonů, upírů, čarodějek a bohů. Prostě taková fantasy bramboračka, kde je hodně vtipný kůň a občas zaperlí i hlavní hrdina - sešívanec bez paměti. Jinak je to samozřejmě řežba plná krve a mrtvol, ale myslím, že to Žamboch umí i líp. Zkrátka Koniáš to není.

Kniha Drsný spasitel v seznamech

v Přečtených1 104x