Upálené přehled

Upálené
https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/476287/bmid_upalene-HVl-476287.jpg 4 1012 1012

Další thrillerová lahůdka s hororovou příchutí od autorky Kříďáka, Jámy a Těch druhých. Před pěti sty lety tady upálili osm mučedníků. Před třiceti lety tu beze stopy zmizely dvě dívky. A před dvěma měsíci tu tragicky zemřel místní farář. Vítejte v Chapel Croft, zapadlé vísce, jejíž tajemství leží ukrytá hlouběji než v hrobě a kde se zlo začíná znovu probouzet. Nahradit zesnulého duchovního sem přichází někdo, komu temnota také už mnohokrát zasáhla do života. Někdo, kdo bude muset otevřít staré rány a hlavně ochránit svou dospívající dceru před démony, kteří tady umějí být až příliš skuteční.... celý text

Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: , Kalibr
Originální název:

The Burning Girls , 2021


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Upálené. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (283)

Holanka
24.07.2024 5 z 5

Úžasná kniha!!! Přečetla jsem ji jedním dechem. Napínavá, kreativní a poutavá. Lépe bych ji nepopsala. Když jsem si konečně myslela, že jsem všechny odhalila, šeredně jsem se spletla. Moc doporučuji.

Marketka75
19.07.2024 5 z 5

Přestože nejsem fanoušek knih s tématikou víry, tady mě téma opravdu zaujalo a velice jsem si užívala hlavní postavu, její kroky, přemýšlení, činy i rozbory samotné víry.

Knihu jsem přečetla jedním dechem, v průběhu jsem si několikrát říkala, že už přesně vím, jaké postavě “fandit, a stejně jsem byla vždy překvapená a bylo to nakonec jinak.

Kniha má velmi zajímavý příběh, děj má spád a obsahuje hned několik zajímavých dějových linií i postav. Určitě doporučuji k přečtení.


fis.rena
12.07.2024 5 z 5

Temné lesy,zchátralé domy,hluboká studna, zvláštní lidé,tichá a mnohdy stísněná atmosféra,tajemství a záhady. To je zapadlá vesnička Chapel Croft. Vítejte...

"Říká se,že nejhorší je nevědět. Ale vědět je někdy stejně tak zlé. Vědět je jako konečně najít tu příslovečnou jehlu v kupce sena,jen aby člověk zjistil,že právě ta jehla bránila kupce,aby se sesypala a pohřbila vás."

Musím říct,že tahle kniha pohřbila mě. Spletité pavučiny příběhu vedou do velmi překvapivého konce. Měla jsem husinu,byla jsem napnutá jak kšandy a knížku těžko odkládala.
Kaple,krypta,vymítací souprava...lituji,že už jsem dočetla a závidím těm,kteří mají příběh před sebou.

všechny komentáře

Související novinky (9)

Loď plná nevěst, Naděje v nás a další knižní novinky (18. týden)

30.04.2023


100 nejčtenějších knih roku 2022

27.12.2022


Žebříček nejprodávanějších knih minulého týdne (beletrie)

10.12.2021

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.


Citáty z knihy (8)

Kdo někdy neskryl kousek sebe před svými milovanými? Mluvíme o bezpodmínečné lásce, ale málokdo chce zkoušet, jestli opravdu taková je.


Není nic zahaleného, co nebude jednou odhaleno, a nic skrytého, co nebude poznáno. Proto vše, co jste řekli ve tmě, bude slyšet na světle, co jste šeptem mluvili v tajných úkrytech, bude se hlásat se střech.


Každý den je dar, proto ho užijte moudře.


Více citátů z knihy najdete u autora.


Kniha Upálené v seznamech

v Právě čtených23x
v Přečtených1 324x
ve Čtenářské výzvě355x
v Doporučených67x
v Knihotéce441x
v Chystám se číst481x
v Chci si koupit124x
v dalších seznamech12x