Tajemství Temného hvozdu přehled

Tajemství Temného hvozdu
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/540842/bmid_tajemstvi-temneho-hvozdu.png 5 291 291

Cesta šamana série

< 3. díl >

Je šaman pouhou figurkou ve hře mocných? Na to má Mahan důraznou odpověď! Barliona. Virtuální svět narvaný k prasknutí monstry, bitvami a samozřejmě hráči. Hvězda Mahana, hackera odsouzeného k tomu, aby si v Barlioně odpykával svůj trest, mezi nimi rychle stoupá. Po převratu v herním systému se barlionské klany předhánějí v tom, kdo si urve větší kus moci a kdo přejde na stranu nového císařství. Mahan je rázem středem pozornosti, o to víc, když ho Korporace, která hru provozuje, pevně spojí s celým novým rozsáhlým scénářem, na jehož pokoření si brousí zuby všichni špičkoví hráči serveru. Na výpravu do Temného hvozdu je potřeba silný tým, ale v něm si nejdřív Mahan musí vybojovat patřičný respekt a právo velet. Jinak totiž hrozí, že jeho instinktům šamana nikdo nebude věřit – a že místo odhalování tajemství skončí největší hrdinové Malabaru jen jako upíří večeře…... celý text

Literatura světová Fantasy
Vydáno: audiokniha , Audiotéka , Fantom Print
Originální název:

Тайна Тёмного леса (Tajna Tjomnogo lesa), 2014


Interpreti: Anita Krausová , Richard Wágner
více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tajemství Temného hvozdu. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (32)

marketa3815
05.10.2024 3 z 5

Tenhle díl bohužel hodně kazí konverzace a další interakce mezi šamanem a Anastarií. Taky mě dost štve stálé opakování slova dívka a musíme se zamyslet. Bez těchto špatných pasáží je příběh opět fajn, ale výš než 3 hvězdičkami bohužel ohodnotit nemůžu.

Tess_BooksNerd
01.10.2024 5 z 5

Opět skvělé zpracování a úžasný příběh. Audioknihu poslouchám vždy při práci a takové obohacení času si nemohu nechat ujít. V tomto díle mě nejvíce bavily rozhovory mezi Mahanem a Anastariou. Když řekla Můj šaman a Miluji tě, tedy chci říct zabiju tě. Musela jsem se smát. Opět se těším na pokračování.


Ailee
12.09.2024 3 z 5

Nooo... LitRPG asi není úplně moje parketa. Nebo mi možná v tomto případě pouze nesedla audioverze. Ale čím dál tím častěji mi přijde, že autor si pravidla hry ohýbá, jak se mu zrovna hodí. Pokračovat dalším dílem budu, ale jen díky tomu, že je součástí audiotéka klubu a že jím neztrácím čas, když poslouchám během práce.

všechny komentáře

Související novinky (1)

10 nejprodávanějších eknih (říjen)

05.11.2018


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Tajemství Temného hvozdu v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených437x
ve Čtenářské výzvě19x
v Doporučených31x
v Knihotéce168x
v Chystám se číst33x
v Chci si koupit11x
v dalších seznamech1x