Záhady Strážce duší přehled

Záhady Strážce duší https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/158641/zahady-strazce-dusi-158641.jpg 4 35 35

Co znamená prastarý magický znak namalovaný na křtinských lebkách? Působilo na Moravě přísně utajené Bratrstvo ohně? Jaké tajemství skrývá obraz zázračné Madony? Žili mezi námi nezranitelní fexti? Byl Vojtěch z Pernštejna zavražděn? Střeží jeho hrobku smrtící kletba? Nachází se na hradě Houska brána do jiných světů nebo je tu ukryto svědectví o neznámé historii? Podaří se rozluštit poselství, zakódované do stěn tamní kaple? Kniha plná fascinujících faktů, hypotéz a konspiračních teorii navazuje na úspěšný titul Sedm záhad Strážce duší a pokouší se poodhalit další jedinečné záhady českých dějin. ... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Záhady Strážce duší. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (6)

emilieselden
13.05.2020 4 z 5

Krásně tajemné čtení, ze kterého až mrazí.

icewind
28.05.2019 4 z 5

Není žádná záhada, že vyřešení uvedených záhad zde nenajdete, autor vás spíše pomocí dostupných faktů, informací ba i lehkých spekulací nasměruje k tomu abyste si nějaký závěr udělali sami. No a i když už nic jiného, jakousi záhadou nejspíš dostanete chuť se na uvedené místa zajet podívat :) Hlavně v prvních kapitolách se záhady poměrně rychle prolínají, takže občas můžete ztratit nit a nevíte, čemu že jste to vlastně na stopě, ale spousta zajímavých informací a tipů na výlet to hravě vykompenzuje.


tester
02.02.2016

Je to tak přehuštěné záhadami, že na třetí stránce už nevím čí jsem. Na desáté stránce jsem z toho jelen a na dvacáté stránce odpadám z důvodů nedostaku operační paměti. Prostě jsem to vzdal. E-kniha.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Záhady Strážce duší v seznamech

v Přečtených49x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených3x
v Knihotéce29x
v Chystám se číst14x
v Chci si koupit5x