Strana štěstí aneb první parlamentní defenestrace přehled

Strana štěstí aneb první parlamentní defenestrace https://www.databazeknih.cz/img/books/82_/82066/bmid_strana-stesti-aneb-prvni-parlamentn-FaG-82066.jpg 3 90 90

Opravdu si myslíte, že není čemu se v dnešní politice zasmát? Satirický román Strana štěstí vás přesvědčí o opaku. S laskavým a humorným nadhledem vypráví o nové politické straně, která díky geniálnímu nápadu vyhraje volby a začne vládnout. Vtipné situace, dovedené často až k absurdní nadsázce, vzdáleně připomínají české Zvonokosy. Ať již jde o volební kampaň, tvorbu nových zákonů, sestavování vlády, poslanecký sex nebo jednání s Evropskou unií. Ale i když se budete při čtení příběhů z poslaneckého života výborně bavit, přesto vás knížka přinutí položit si jednu naléhavou otázku - kde jsou vlastně hranice demokracie? A těm, kteří si myslí, že to vědí, autor vzkazuje, že se budou pořádně divit.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Strana štěstí aneb první parlamentní defenestrace. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (27)

Hobo
01.04.2024 4 z 5

Do Švejka tomu cosi chybělo, ale jinak celkem dobré...

Sirina
05.08.2023 4 z 5

Moje první setkání s Vondruškou a rozhodně nelituji! Kniha mě pobavila, ale zároveň i rozesmutnila, protože tohle téma je stále aktuální a asi ještě dlouho bude.


Mignard
29.06.2022 4 z 5

Protože jsem od pana Vondrušky přečetl kde co, nijak mne to nepřekvapilo, neboť znám jeho úvahy nad stavem lidstva. Ale paradoxně mi to připomnělo jinou dnes vládnoucí stranu Pirátů, která pravděpodobně vznikla po přečtení této knihy stejným způsobem.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Strana štěstí aneb první parlamentní defenestrace v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených136x
ve Čtenářské výzvě16x
v Doporučených8x
v Knihotéce72x
v Chystám se číst22x
v Chci si koupit6x