Půlnoční slunce přehled
Příběh Stmívání Edwardovýma očima. Osudové setkání Edwarda Cullena a Belly Swanové obrátilo oběma život vzhůru nohama. Až dosud jsme jejich dramatický vztah znali jen z dívčina vyprávění, ale teď nadešel čas na Edwardův pohled. Co vše jeho shledání s nevinnou Bellou způsobilo? Jaké pocity ho ovládly? A jak mohl následovat své srdce a zároveň svou lásku stahovat do světa plného nebezpečí? Nejslavnější upíří romance se vrací v temně velkolepém stylu a má pořádně nabroušené špičáky.... celý text
Originální název: Midnight Sun, 2020
Co říkají o knize uživatelé?
Kniha 'Půlnoční slunce' přináší nový pohled na známý příběh ze ságy Stmívání. Čtenáři se mohou těšit na Edwardovy myšlenky a pocity, které obohacují děj. Mnozí fanoušci ocení detailní popis jeho vnitřních bojů a vztahů s ostatními postavami. I když se objevují kritiky na překlad a délku textu, pro mnohé je to nostalgický návrat do oblíbeného světa. Kniha je určena především těm, kteří mají k této sérii silný vztah a chtějí prozkoumat příběh z jiné perspektivy. Více v komentářích.
Komu by se kniha Půlnoční slunce mohla líbit?
- Fanoušci ságy Stmívání
- Čtenáři, kteří ocení pohled z jiné perspektivy
- Milovníci romantických příběhů
- Ti, kdo hledají nostalgické vzpomínky na mládí
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Půlnoční slunce. Přidejte ho zde. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 234 komentářůSouvisející novinky - Půlnoční slunce (8)
50 nejčtenějších knih roku 2021
27.12.2021
Narozeniny Palmknih: Slevy a soutěž
12.10.2021
50 nejčtenějších knih letošních prázdnin
02.09.2021
Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.
„Tohle byla ta část dne, kdy jsem si nejvíc přál, abych byl schopný spát. Střední škola.“
„Naší předurčené kořisti jsme připadali nádherní.“
všech 102 citátů najdete u autoraKniha Půlnoční slunce v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 44x |
| v Přečtených | 1 219x |
| ve Čtenářské výzvě | 345x |
| v Doporučených | 46x |
| v Mé knihovně | 558x |
| v Chystám se číst | 386x |
| v Chci si koupit | 130x |
| v dalších seznamech | 14x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Vypněte si reklamy na Databázi
Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:
Nebo se staňte členem DK Premium a využijte Databázi naplno - více o DK Premium
upíři první láska pro dívky nesmrtelnost krev pro dospívající mládež (young adult) fantasy pohled jiné postavy na původní příběhStephenie Meyer také napsal(a)
| 2005 | Stmívání |
| 2009 | Hostitel |
| 2008 | Nový měsíc |
| 2021 | Půlnoční slunce |
| 2009 | Twilight sága (box) |

89 %
79 %

(SPOILER) Bylo zajímavé si přečíst Stmívání z Edwardova pohledu.
Kdybych nečetla originál, asi by pro mě bylo celkem složité tomu porozumět, ale jinak se to skvěle všechno doplňovalo.
Bez téhle knihy bych si nikdy neuvědomila spoustu věcí, třeba jaká "muka" musel Edward zažívat když byl s Bellou.
Nejdivnější ale bylo to, jak Edward vlastně viděl Bellu. Jo, možná někde někdy bylo párkrát zmíněné jak mu připadala křehká a slaboučká, ale teprve až tady, v Půlnočním slunci, člověku dojde jak MOC složité to bylo.
Nebo třeba Jacobovy myšlenky :D
(srdickooo)