Píseň krve přehled

Anthony Ryan

Stín Krkavce série

1. díl >

Vélin Al Sorna, zasvěcený Šestému řádu, byl od útlého dětství cvičen k boji a zabíjení ve službách víry. Řád se stal jeho jedinou rodinou. Vélinův otec byl rytířem krále Januse, panovníka sjednocené říše. Vélinovo rozhořčení, že ho otec zbavil jeho práv a v pouhých deseti letech ho nechal na prahu Šestého řádu jako nalezence, nezná mezí. Během pobytu v řádu se navíc doslechne podivné zvěsti o své matce, na niž si téměř nevzpomíná. Postupně také odhaluje důvody, které jeho otce vedly k tomu, že ho řádu svěřil. Ale jedna pravda je důležitější než všechny ostatní: Vélina Al Sornu čeká budoucnost, kterou má teprve pochopit. Budoucnost, která změní nejen říši, ale také celý svět.... celý text

Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: 2014 , Host
Originální název: Blood Song, 2013

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Píseň krve. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

LadyWalsh
včera

Když krev začne zpívat, není to žádná obyčejná serenáda, ale pořádná dávka emocí, co vám rozezní každou buňku a donutí srdce tlouct trochu rychleji, i když jste zrovna na gauči s čajem v ruce. Tady se setkává divokost s jemností tak nečekaně, že byste čekaly spíš koncert ve velkém sále než tiché šeptání v koutě, a přitom vás to nenechá vydechnout ani na vteřinu. Vtip a ironie tu nejsou na okrasu, ale jako koření, co dávají téhle jízdě šmrnc a zabraňují tomu, aby to sklouzlo do patosu, i když by k tomu byl důvod. Někdy si připadáte, jako by vám někdo naservíroval krev na talíři, ale takovou, co chutná sladce a navzdory všemu povzbuzuje. Emocionální horská dráha, která s vámi zamává, ale nakonec vás nechá s pocitem, že jste právě zažily něco vzácného a silného, co se jen tak neztratí v prachu. Pro všechny, kdo mají rády, když se s vámi někdo nebál otevřít dveře do míst, kde se míchají krev a naděje, tohle je jasná volba. A až skončíte, možná si budete muset znovu přehrát pár momentů, protože něco tak intenzivního si zaslouží opakování.

všech 404 komentářů

Související novinky - Píseň krve (0)

Pro ty, kdo ji ještě nezažili, je válka vždycky dobrodružstvím.

Vědomosti formují naši osobnost. Dělají z nás to, co jsme. To, co víme, má vliv na každý náš krok a každé naše rozhodnutí.

všech 7 citátů najdete u autora

Kniha Píseň krve v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Přečtených2 787x
v Mé knihovně958x
v Chystám se číst1 156x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy: