Kosení: Příběhy ze světa smrtek přehled

* antologie, Neal Shusterman

Smrtka série

< 4. díl

Příběhy Smrtek pokračují! Neal Shusterman se společně s autory a autorkami Davidem Yoonem, Jarrodem Shustermanem, Sofíou Lapuente, Michaelem H. Paynem, Michelle Knowlden a Joelle Shusterman vrací do populárního světa své nejslavnější série, aby společně navázali tam, kde Zvon skončil, ale ukázali i mnohem víc. Čekají na vás noví hrdinové i nepřátelé, ale i staří známí. Zbývá ještě mnoho příběhů, které je potřeba odvyprávět... Věk 13+... celý text

Literatura světová Povídky Sci-fi
Vydáno: 2023 , Yoli (CZ)
Originální název: Gleanings: Stories from the Arc of a Scythe, 2022

Co říkají o knize uživatelé?

Návrat do světa Smrtek přináší směsici povídek, které čtenáře znovu vtáhnou do fascinujícího univerza. Někteří fanoušci vyjádřili nadšení z různorodosti příběhů, které obohacují znalosti o známých postavách. Jiní však pocítili zklamání, protože kvalita jednotlivých povídek kolísá. I tak většina čtenářů oceňuje autorovu schopnost oživit svět, který si oblíbili, a těší se na další příběhy z tohoto prostředí. Většina příběhů nabízí nové pohledy a rozvíjí již známé motivy, což přispívá k celkovému zážitku z knihy. Více v komentářích.

Komu by se kniha Kosení: Příběhy ze světa smrtek mohla líbit?

• Fanoušci trilogie Smrtka
  • Čtenáři hledající nové příběhy v oblíbeném světě
  • Milovníci povídkových sbírek
  • Ti, kdo ocení rozmanité postavy a příběhy

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kosení: Příběhy ze světa smrtek. Přidejte ho zde. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

soupik2012
04.02.2026 audiokniha

Povídky nemám příliš ráda, protože chvilku trvá než se sžiji s příběhem, ale především mi vadí, že je v nejlepším často konec. To se naštěstí netýká této povídkové knihy, protože vyplňuje mezery v celé této sérii a tak není žádný problém hned naskočit do příběhu. Nejlepší povídkou z této sbírky je podle mého názoru Marsovská minuta, která je fantasticky vypointovaná. Zároveň ani jednu z povídek nemohu označit za vyložený propadák. Byl to celkově příjemný návrat do světa smrtek. Audiokniha je zpracována opravdu velmi dobře a na jejím načtení se podíleli: Vasil Fridrich a Jana Stryková.

všech 102 komentářů

Související novinky - Kosení: Příběhy ze světa smrtek (2)

Vražedná temnota, Nezkrotná říše a další knižní novinky (39. týden)

24.09.2023

Válka dvou královen, Tvoje vina a další knižní novinky (19. týden)

07.05.2023

Kniha Kosení: Příběhy ze světa smrtek v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně353x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi