Domek v Irsku přehled

Domek v Irsku
https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/484487/bmid_domek-v-irsku-P7J-484487.jpg 4 1749 1749

Romantické útěky série

Hannah Cambellová se rozhodla pro velkou životní změnu a vyměnila kariéru úspěšné právničky z uspěchaného Manchesteru za studium na vyhlášené kulinářské škole v Irsku. První den si v Dublinu užívá všechno, co nové město nabízí – speciality, skvělé drinky a také společnost charismatického Conora, se kterým se náhodou seznámí. Když se další den přesune na malebný venkov, kde se škola nachází, zjistí, že „to, co se stane v Dublinu, nezůstane jen v Dublinu“… Kulinářská škola ukrytá mezi krásně zelenými kopci naučí Hannah mnohem víc než kuchařské základy.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Cosmopolis

The Cosy Cottage in Ireland, 2021

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Domek v Irsku. Přihlašte se a napište ho.

Maku.17
01.04.2025 3.5 z 5

Hannah Campbell je prazvláštní žena. Bojí se delfína, slepic, bojí se skoro vlastního stínu, ale strávit noc v apartmá cizího chlapa, to je v pohodě. :D
No, když pominu tato fakta, tak je knížka ucházející.

cukrovka
30.03.2025 4 z 5

Čtivé, příjemné, oddechové. Tentokrát jsme se s autorkou vydali do Irska. Příběh je jednoduchý a předvídatelný, ale to přesně od odpočinkové četby chci. Navíc je zde krásně vykreslen irský venkov.

Ocásek
30.03.2025 4.5 z 5

Domek v Irsku je moje druhá kniha od autorky, od které jsem dostala přesně to, co jsem očekávala. Autorka nás vzala do Dublinu, na farmu na venkově, ale i na pláž a hlavně na kuchařský kurz, to bylo za mě opravdu originální a moc mě to bavilo, protože vaření já ráda.
Romantická linka byla skvěle napsaná. Sice od druhé kapitoly víte, kam příběh směřuje, ale vůbec mi to nevadilo. Chemie mezi hlavními hrdiny nešla přehlédnout. Hannah je právnička, která se z ničeho nic rozhodne riskovat a vystoupit ze své komfortní zóny a přihlásí se na kuchařský kurz, i když vůbec neumí vařit. Stejně jako Hannah jsem si oblíbila i druhého hlavního hrdinku Conora, ale i vedlejší postavy. Jsem ráda, že s některými se nemusím loučit, protože budou v dalších knihách od autorky.
K dokonalosti mi tam něco málo chybělo, například nějaký epilog, který by to tak nějak všechno uzavřel, ale i tak jsem si knihu neskutečně užila. Poslouchala jsem ji nakonec jako audio. Načtená byla perfektně, takže jsem musela poslouchat každou volnou chvíli.
Pokud milujete vaření a láká vás návštěva Irska, tak tuhle knihu nesmíte minout.

100 nejčtenějších knih roku 2024

27.12.2024

100 nejčtenějších knih roku 2023

27.12.2023

Knihomolové a další knižní novinky (24. týden)

08.06.2023

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Jsi jako kvalitní nůž – prosekáš se skrz blbosti až k jádru věci.“

Kniha Domek v Irsku v seznamech

v Přečtených2 483x
v Mé knihovně712x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)