Zloba přehled
Robert Hunter série
Na počátku příběhu dojde k podivné autonehodě a vzápětí je zatčen muž, podezřelý z dvojnásobné sadistické vraždy. Následující vyšetřování vede k odhalení vraha, který nejméně pětadvacet let unášel, mučil a vraždil oběti po celých Spojených státech, aniž měl někdo tušení o jeho existenci. Podezřelý tvrdí, že je jen pěšákem v obrovském labyrintu lží a klamu – dá se mu věřit? To má zjistit detektiv Robert Hunter, tentokrát „pohostinsky vystupující“ ve službách FBI. Ve svém šestém příběhu odhaluje Hunter děsivá tajemství, která se ho tentokrát týkají osobně a otevírají staré rány z jeho minulosti.... celý text
Originální název: An Evil Mind, 2014
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zloba. Přihlašte se a napište ho.

výborný krimi thriller Chrise Cartera opět nezklamal.Rober Hunter tentokrát dostane případ už usvědčeného pachatele ze kterého se vyklube jeho bývalý spolužák který byl chycen diky autonehodě s 2 hlavami v autě postupně pri vyšetřováni se dojde k závěru že spolužák vraždil bez stop 25 let.
Jak dokázal unikat a proč vraždil se dozvíme po přečteni této mrazivé kriminálky. Už se těšim na další případy od tohodle skvělého autora

Tak 6. díl byl tedy jízda! Nejvíc mě šokovalo, že většina zápletky či postav je inspirována realitou. Tento díl série mi doslova vyrazil dech. Opět velice brutální a sadistický. Carter se podíval dalšímu zvrácenci pořádně na zoubek a s pomocí Huntera a Taylorové nám jej předložil na velice zakrváceném zlatém podnose. Navíc jsem se mohl podrobněji dozvědět také více informací o osobní stránce Roberta.
S každým dalším dílem si říkám, co nového nám Carter předloží. A vždycky mě dokáže překvapit. A doposud to překvapení mělo vždy vzestupnou tendenci. Zloba se pro mě stala novým vrcholem jeho tvorby. Jsem zvědavý, s čím přijde Carter příště ...
Související novinky - Zloba (2)
Zvrácená pouta, Netvor a další knižní novinky (48. týden)
28.11.2022
Žebříček nejprodávanějších eknih v dubnu 2016
02.05.2016
Kniha Zloba v seznamech
v Přečtených | 3 813x |
v Mé knihovně | 1 076x |
(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)
vraždy detektivní a krimi romány thrillery napětí sérioví vrazi brutalita psychologické hry FBI psychologické thrillery mučení psychopati, sociopati vyšetřování světová literatura policejní vyšetřováníChris Carter také napsal(a)
2013 | ![]() |
2016 | ![]() |
2015 | ![]() |
2013 | ![]() |
2016 | ![]() |
(SPOILER) Od začátku jsem si říkala čemu můžu v knize věřit. Opravdu od prvních stránek napětí až do konce, kde jsem čekala nějaké to zvrtnutí. Je mi líto detektivky, postavu jsem si oblíbila a čekala jsem, že bude i v dalších dílech.