Poslední z bohů přehled

Poslední z bohů
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/519250/bmid_posledni-z-bohu-64ad0f737153d.jpg 5 1620 1620

Percy Jackson série

< 5. díl >

Napůl chlapec...napůl bůh. Dohromady Percy Jackson. Jmenuji se Percy Jackson… Blíží se mé šestnácté narozeniny. V Táboře polokrevných však nechystáme oslavy, nýbrž výpravu do války. A místo blahopřání jsem si vyslechl dávné temné proroctví, které mi všichni tak dlouho tajili. Bitva, která může znamenat konec světa, začne docela nevinně, když mi přistane na kapotě auta bájný kůň Pegas… Ukáže se konečně, kdo stojí na straně dobra a kdo se přidal k vládci temnot? Kdo válku nepřežije a kdo z ní vyjde jako hrdina? Zápas o zachování civilizace začíná!... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Fragment (ČR)
Originální název:

The Last Olympian , 2009


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Poslední z bohů. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (176)

MaxíkD.
27.06.2024 5 z 5

Úžasná kniha. Stejně jako předchozí díly se to opravdu moc dobře čte. Ač to vypadá, že by to již mohl být konec, kdepak - minulý rok u nás vyšel již šestý díl a k tomu povídková kniha "Percy Jackson a egyptští mágové", takže se mám na co těšit. (Podle děje mi přijde, že by se to mělo jmenovat spíše BITVA O KONEC SVĚTA) Líbilo se mi, jak to dopadlo s Lukem a také s Nikem, takže po dočtení celé série si zkusím přečíst i knihu "Slunce a hvězda".
Doporučuji ;-)

Army_girl
12.03.2024 5 z 5

Percyho Jacksona jsem četla poprvé, když mi bylo devět, a od té doby jsem z něj nevyrostla. Na Riordanových knihách je fajn ten jeho smysl pro humor. Nevěřím, že se někdo smál při čtení jeho knih víc než já.
Poslední z Bohů je podle mě velmi obstojné zakončení této pětidílné série, ne? Skvělý příběh, skvělá myšlenka, skvělá spád...všechno jak má být plus body za to, že to napsal Riordan. K téhle knížce se neustále vracím...myslím si, že RR je autorem pro všechny věkové kategorie. FAKT SILNĚ DOPORUČUJU :-)


marianna7090
20.01.2024 5 z 5

Toto som si užila rovnako veľmi ako pred rokmi ako detsko. Napínavé, poučné aj náučné, vtipné a jednoducho mám na Percyho veľkú slabosť.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Do ráje, Království obávaných a další knižní novinky (35. týden)

27.08.2023


Citáty z knihy (7)

Ne každá síla je velkolepá a okázalá.


Někdy je nejtěžší umět ustoupit.


Nemůžete se rodiny jen tak vzdát, protože provedla něco hrozného. I vy jste jí provedl hrozné věci.


Více citátů z knihy najdete u autora.


Kniha Poslední z bohů v seznamech

v Právě čtených10x
v Přečtených2 673x
ve Čtenářské výzvě102x
v Doporučených242x
v Knihotéce619x
v Chystám se číst329x
v Chci si koupit93x
v dalších seznamech14x