Deset tisíc nebí nad tebou přehled

Deset tisíc nebí nad tebou
https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/375403/bmid_deset-tisic-nebi-nad-tebou-Zgo-375403.jpg 4 371 371

Ohnivák série

< 2. díl >

Miloval bych tě v jakékoli formě, v jakémkoli světě, s jakoukoli minulostí. V pokračování Tisíce kousků tebe se Marguerite dostává do dalších dimenzí, aby zachránila kluka, kterého miluje. Avšak od té doby, co používá Ohniváka, vynález svých rodičů, ji pronásledují nepřátelé odhodlaní udělat vše, aby ji přinutili spolupracovat s nimi na ovládnutí multivesmíru. Vzdoruje jim – dokud se Paul nestane obětí útoku.... celý text

Literatura světová Sci-fi Pro děti a mládež
Vydáno: , CooBoo
Originální název:

Ten Thousand Skies Above You , 2015


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Deset tisíc nebí nad tebou. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (74)

Verunka926
25.02.2023 3 z 5

Po prvním díle, který mě opravdu překvapil, mě tento naopak docela zklamal. Děj mě moc nebavil a fakt mě mrzelo, že se Paul objevil až ke konci knihy (což je logické, žejo, ale stejně jsem ho prostě postrádala). Podle mě to byl typický druhý vycpávkový díl, který ale skončil takovým zvratem, že si tu poslední knihu budete chtít přečíst.

roso.mak
23.08.2022 2 z 5

Tak to je teda fakt slabota. Nejen, ze pobyt v dalsich dimenzich neni nijak zabavny, mozna az na tu, kde je valka, ale cely motiv, proc se vubec vydali na cesty mi prijde jako nastavovana kaše. Jakási nasilne vklinena mezihra, aby kniha mohla byt tlustsi.

A navic nesnadim příběhy, ktere by se daly vyresit odkraglovanim hlavniho zaporaka. Jenze hlavni hrdinove jsou proste pitomne hodnoucky. Vždyť je to psano pro dospivajici, to by určo narusilo jejich jemnou psychu. Bleé.


Nikei
07.10.2021 4 z 5

Parádní odpočinková kniha s docela chytlavým dějem. Předchozí díl byl ale o trochu čtivější. Druhý díl se místy trochu táhnul, avšak konec byl dle mého názoru dost dobrý.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy. Přidejte citát.


Kniha Deset tisíc nebí nad tebou v seznamech

v Právě čtených14x
v Přečtených516x
ve Čtenářské výzvě57x
v Doporučených45x
v Knihotéce347x
v Chystám se číst240x
v Chci si koupit96x
v dalších seznamech8x