Milion světů s tebou přehled

Milion světů s tebou https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/398478/bmid_milion-svetu-s-tebou-tE5-398478.jpeg 4 283 283

Ohnivák série

< 3. díl

Milion vesmírů. Milion nebezpečí. Jeden osud. Osud multivesmíru je v rukou Marguerite Caineové. Od té doby, co začala poprvé cestovat do jiných dimenzí s pomocí Ohniváka, vynálezu svých rodičů, stojí uprostřed multidimenzionálních problémů ona. Až nyní se dozvídá, jaké jsou skutečné plány prohnané Triad Corporation – že by nejlépe chtěli vymazat stovky vesmírů. Paul Markov vždycky byl na straně Marguerity, ale po posledním útoku Triadu se změnil a leží na něm stín tragédie. Snaží se to překonat, ale i když mu Marguerite pomáhá, seč může, nezdá se, že by někdy mohl být stejný jako dřív. Marguerite je tedy jediná, kdo může zabránit zničení multivesmíru. Jde o miliardy lidských životů. V sázce nikdy nebylo víc. A Triad navíc vynesl nejvyšší trumf: zlomyslnou a duševně narušenou Marguerite z jiné dimenze, která je vždycky o krok napřed. Ve finále trilogie Ohnivák se rozhodne o osudech hrdinů. Multivesmír už nikdy nebude jako dřív. Nastane souboj mezi několika Margueritami – zvítězit může jen jedna.... celý text

Literatura světová Sci-fi Pro děti a mládež
Vydáno: , CooBoo
Originální název:

A Million Worlds with You , 2016


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Milion světů s tebou. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (60)

roso.mak
24.08.2022 2 z 5

Tohle byla dost nuda. Kdybych na tuto knihu narazila jako na první, tak to rozhodně vůbec nerozečítám. Multi-dimenzionální svět je svět teoreticky bez hranic a autorka knihu defakto proměnila v chodící Deus ex machina. Zvrácená mi přišla jako příliš málo propracovaná postava, aby mě doopravdy bavila a navíc mě štvalo, jak tam jsou všichni programově hodní. Věc, která jim měla dojít na začátku, jim došla až na konci, takže jsem se většinu knihy pekelně nudila.

barbb8k
12.11.2021 3 z 5

Recenze na celou sérii:
Tato série je úžasná i přesto, že je tu několik chybiček.
Nápad cestování mezi dimenzemi mi přijde fantastický. Už jen ta představa, že by se člověk zvládl přenést do jiného já a žít jeho život. Moc se mi také líbilo, jak autorka dokázala tyto já od sebe oddělit i charakterově, jak se každá chovala jinak, ale zároveň stejně.
Každá z dimenzí byla dokonale popsána a promyšlena.

Marguerite byla v prvních dvou dílech skvělá. Moc se mi líbil její charakter, myšlení, prostě všechno. Ve třetím díle mi ale trochu začala vadit. Dělala ze sebe tu nejlepší na světě, názor nikoho jiného ji nezajímal.
Paul a Theo jsou moje zlatíčka. Chvílemi měli teda strašný momenty, ale v průměru byli dokonalí.

Romantická linka se mi moc líbila. Milostný trojúhelník zároveň s trochou hate-love... Miluji.

První dva díly byly skvělé, jen ten třetí už mi připadal trochu moc nejen celkovým dějem, ale hlavně koncem. Ten byl pro mě jeden z nejhorších vůbec.


1. díl 3,5/5⭐
2. díl 3,5/5⭐
3. díl 3/5⭐


Nikei
13.10.2021 5 z 5

Poslední díl série byl fantastický. Začátek byl sice trochu pomalejší, ale pak se děj rozjel, až je mi líto, že jsem knížku už dočetla. Celá série byla zajímavá, originální a pohltila mě.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (8. týden)

17.02.2019


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Milion světů s tebou v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených379x
ve Čtenářské výzvě40x
v Doporučených35x
v Knihotéce290x
v Chystám se číst206x
v Chci si koupit85x
v dalších seznamech7x