Nerušte spiaceho zverolekára přehled

Nerušte spiaceho zverolekára https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/239751/bmid_neruste-spiaceho-zverolekara-239751.jpg 5 224 224

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nerušte spiaceho zverolekára. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (15)

Hubay
14.12.2023 5 z 5

Co mě bavilo: Neuvěřitelně zábavné autobiografické příběhy veterináře Jamese Herriota si uchovávají vysokou kvalitu i ve třetím pokračování. Každá kapitola je v podstatě jedna povídka skvěle vypointovaná a nutící člověka k smíchu nebo lítosti, někdy k obojímu. V některých místech mi zábavnost knihy připomněla to nejlepší z Kingsleyho Amise. Tato série je totiž tak skvělá proto, že Herriot nebyl jen veterinář sepisující své vzpomínky, ale úžasně talentovaný spisovatel, který se náhodou většinu života zabýval léčením zvířat.

Co mě nebavilo: Trochu mi vadí, že Herriot někdy skáče ve vzpomínkách, a tak je v jedné kapitole Helena nedobytná kráska, o kousek dál jeho manželka a o další kousek dál popisuje první rande a pak svatbu. Je to ale jen drobná vada.

Více na mém blogu:

https://100knih.blogspot.com/

medlovice
31.10.2023 5 z 5

Knihy Jamese Herriota si chráním a užívám. Je konec října tma už v pět večer , ideální zalézt do postele s čajem a kočkama a nechat se bavit tímto inteligentním humorem , genialitou lékaře, který našel dobro v každé i těžké a smutné situaci.


katerina3502
04.08.2023 5 z 5

Prostě Herriot je moje srdcovka, skvělé čtení plné lásky a oddanosti ke tvířatům. Příběhy smutné i radostné podané s laskavostí a humorem autorovi vlastní. Už se těším na další díl série...

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Nerušte spiaceho zverolekára v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených368x
ve Čtenářské výzvě23x
v Doporučených19x
v Knihotéce107x
v Chystám se číst51x
v Chci si koupit17x
v dalších seznamech1x