Zvěrolékař a kočičí historky přehled

James Herriot (p)

Obálka knihy Zvěrolékař a kočičí historky

Zvěrolékař série

Deset veselých i dojemných povídek o kočkách, které vybral autor ze svých dříve vydaných knih.

Literatura světová Povídky Příroda, zvířata
Vydáno: 1995 , Svoboda
Originální název: James Herriot´s cat stories, 1973

Co říkají o knize uživatelé?

Kniha o kočkách od Jamese Herriota zaujme čtenáře svými vtipnými a dojemnými příběhy. Mnozí čtenáři oceňují autorovu schopnost zachytit jedinečné pouto mezi kočkami a jejich majiteli. Příběhy jsou plné lásky a porozumění, což činí čtení příjemným a uklidňujícím. Mnozí se k této knize rádi vracejí, ať už pro nostalgii nebo pro útěchu, kterou přináší. Více v komentářích.

Komu by se kniha Zvěrolékař a kočičí historky mohla líbit?

• Milovníci koček a zvířat
  • Čtenáři hledající pohodové čtení
  • Fanoušci Jamese Herriota
  • Lidé, kteří ocení vtipné a dojemné příběhy

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zvěrolékař a kočičí historky. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

Naďa2411
16.12.2025

Mám na vánoční prázdniny velký úkol, hlídat kočičky. Takže se naše domácnost nyní točí kolem těchto mazlíčků a má to své kouzlo. Proto jsem si vybrala tuto aknihu, ve které zvěrolékař vypráví své příběhy z praxe psané podle skutečností. I ty smutné se snaží autor pojmout tak, aby čtenář nebyl úplně rozladěný. K vánocům patří i dárky ve zvířecí podobě, takže kdo má rád tyto chlupáče, je tato knížka vhodná i jako dárek.

všech 67 komentářů

Související novinky - Zvěrolékař a kočičí historky (0)

Kniha Zvěrolékař a kočičí historky v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně196x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi