Zvěrolékař a kočičí historky přehled
Zvěrolékař série
Deset veselých i dojemných povídek o kočkách, které vybral autor ze svých dříve vydaných knih.
Originální název: James Herriot´s cat stories, 1973
Co říkají o knize uživatelé?
Kniha o kočkách od Jamese Herriota zaujme čtenáře svými vtipnými a dojemnými příběhy. Mnozí čtenáři oceňují autorovu schopnost zachytit jedinečné pouto mezi kočkami a jejich majiteli. Příběhy jsou plné lásky a porozumění, což činí čtení příjemným a uklidňujícím. Mnozí se k této knize rádi vracejí, ať už pro nostalgii nebo pro útěchu, kterou přináší. Více v komentářích.
Komu by se kniha Zvěrolékař a kočičí historky mohla líbit?
- Milovníci koček a zvířat
- Čtenáři hledající pohodové čtení
- Fanoušci Jamese Herriota
- Lidé, kteří ocení vtipné a dojemné příběhy
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zvěrolékař a kočičí historky. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 67 komentářůSouvisející novinky - Zvěrolékař a kočičí historky (0)
Kniha Zvěrolékař a kočičí historky v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Přečtených | 590x |
| ve Čtenářské výzvě | 130x |
| v Doporučených | 32x |
| v Mé knihovně | 196x |
| v Chystám se číst | 79x |
| v Chci si koupit | 17x |
| v dalších seznamech | 9x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
James Alfred Wight také napsal(a)
| 1991 | Zvěrolékař mezi nebem a zemí |
| 1981 | Když se zvěrolékař ožení |
| 1995 | Zvěrolékař a psí historky |
| 1993 | To by se zvěrolékaři stát nemělo. Díl 1. (Zvěrolékař na blatech) |
| 1995 | Zvěrolékař a kočičí historky |

89 %
74 %

Mám na vánoční prázdniny velký úkol, hlídat kočičky. Takže se naše domácnost nyní točí kolem těchto mazlíčků a má to své kouzlo. Proto jsem si vybrala tuto aknihu, ve které zvěrolékař vypráví své příběhy z praxe psané podle skutečností. I ty smutné se snaží autor pojmout tak, aby čtenář nebyl úplně rozladěný. K vánocům patří i dárky ve zvířecí podobě, takže kdo má rád tyto chlupáče, je tato knížka vhodná i jako dárek.