Zvěrolékař mezi nebem a zemí přehled
Zvěrolékař série
Děj knihy se odehrává na anglickém venkově v části Yorkshir. Spisovatel nás provází městy Darrowby, Scarborough a Windsor. Děj probíhá ve 20. století na začátku 2. světové války. Hlavní postava je James Herriot. Jeho povolání je veterinář, ale knížkou nás provází jako člen Královského letectva. Knížka je omnibus vydání zahrnující Zvěrolékař jde do boje a Zvěrolékař v povětří.... celý text
Originální název: All Things Wise and Wonderful, 1976
Co říkají o knize uživatelé?
Kniha od Jamese Herriota je oblíbená pro svůj laskavý humor a popis anglického venkova. Čtenáři oceňují příběhy ze života veterináře, které přinášejí pohodu a útěchu. Mnozí se k těmto knihám vracejí pro jejich schopnost rozjasnit den a poskytnout únik od každodenního shonu. Herriotovo vyprávění je plné lásky k zvířatům a lidem, což čtenáře silně oslovuje. Více v komentářích.
Komu by se kniha Zvěrolékař mezi nebem a zemí mohla líbit?
- Milovníci anglického humoru
- Čtenáři hledající útěchu a pohodu
- Fanoušci příběhů o zvířatech
- Ti, kdo ocení krásu venkovského života
- Čtenáři, kteří se rádi vracejí k oblíbeným knihám
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zvěrolékař mezi nebem a zemí. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 77 komentářůSouvisející novinky - Zvěrolékař mezi nebem a zemí (0)
Kniha Zvěrolékař mezi nebem a zemí v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 8x |
| v Přečtených | 1 319x |
| ve Čtenářské výzvě | 96x |
| v Doporučených | 108x |
| v Mé knihovně | 522x |
| v Chystám se číst | 123x |
| v Chci si koupit | 18x |
| v dalších seznamech | 11x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
James Alfred Wight také napsal(a)
| 1991 | Zvěrolékař mezi nebem a zemí |
| 1981 | Když se zvěrolékař ožení |
| 1995 | Zvěrolékař a psí historky |
| 1993 | To by se zvěrolékaři stát nemělo. Díl 1. (Zvěrolékař na blatech) |
| 1995 | Zvěrolékař a kočičí historky |

67 %
80 %
Zvěrolékař mezi nebem a zemí
Milovaný, čestný veterinář James Heriot, i do života na venkově zasáhla 2. světová válka. Kniha je krásná, psaná laskavostí a nadhledem. Je to srdeční záležitost