Mládí v hajzlu 5 - Mladík pod pantoflem přehled

Mládí v hajzlu 5 - Mladík pod pantoflem https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/118837/mladi-v-hajzlu-5-mladik-pod-pantoflem-118837.jpg 4 395 395

Mládí v hajzlu série

< 5. díl >

Deník Nicka Twispa A Nick Twisp je opět s námi ! Tentokrát v Evropě, ve společnosti Čechů a dalších podivných individuí. Jak si poradí čerstvě ženatý mladý muž ve Francii, po boku své vysněné manželky Sheeni? Nové zážitky a staré problémy, jen znásobené cizím prostředím bez znalosti jazyka a schopnosti naučit se ho. Je to pořád ten stejný smolař, který za sebou vleče náklad starých vztahů a komplikuje si život novými. Jak si s nimi Rick, Nick či Francois poradí? Taky vám připadlo, že s ním Sheeni už delší dobu hraje podivné hry? Budeme s napětím sledovat, jak se vyvine jejich vztah během následujících čtyř měsíců a dalších třinácti let.... celý text

Literatura světová Humor Příběhy
Vydáno: ekniha , Jota
Originální název:

Young and Revolting: The Continental Journals of Nick Twisp , 2005


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mládí v hajzlu 5 - Mladík pod pantoflem. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (31)

Dom95
09.11.2023 3 z 5

Chybělo opravdu málo a kniha by byla u mě v sekci "Nedočtené". Pral jsem se s knihou přes čtvrt roku a vůbec se mi do čtení nechtělo. Nemluvě o tom, že v knize mi chyběly strany 185-200 (naštěstí jsem na internetu našel ke stažení elektronickou verzi v originále).

Přišlo mi, že autor zde už opravdu vařil z vody. Jako by ho psaní ani nebavilo. Asi jen můj pocit, ale podtržený tím, že na konci je tato "série" uzavřena, takže asi opravdu již nehodlal ve psaní pokračovat. Během čtení jsem si několikrát řekl, že 6.díl již číst nebudu. Nakonec musím přehodnotit, protože v 6.díle je nový hlavní hrdina. Doufám tedy, že Payna znovu políbila múza. Bohužel tedy nejslabší díl série. Ale slovy Homera Simpsona: "Zatím. Zatím nejhorší."

Nejúsměvnější myšlenky v knize:
Teď mi začíná docházet, proč ženatí muži vyhledávají prostitutky. Je mnohem jednodušší si za to zaplatit v hotovosti.

Vzteklá hajzlbába mě vykázala. Francie zaměstnává miliony vyžírků, aby na záchodech vyžebrávali od zákazníků mince za privilegium se vychcat.

m2056
15.09.2023 2 z 5

No napsáno dobře jen tam není tolik humoru co dříve jen takové vyprávění co bylo dál.


Bulba
19.08.2023 4 z 5

Vrátil jsem se k sérii asi 5 let po přečtení 4. dílu, tak jsem nemohl přímo srovnávat, ale 5. díl se mi nezdál zas až tak špatný. Budu si muset oživit začáteční díly, abych mohl porovnávat.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Mládí v hajzlu 5 - Mladík pod pantoflem v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených711x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených12x
v Knihotéce211x
v Chystám se číst29x
v Chci si koupit3x
v dalších seznamech3x