Praštěný přehled

Praštěný
https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/152208/bmid_prasteny-hAD-152208.jpg 4 311 311

Kroniky železného druida série

< 3. díl >

Thór, severský hromovládce, je víc než jen chvastoun a surovec – zničil nespočet životů a zavraždil spoustu nevinných. Vikinský upír Leif Helgarson je po staletích čekání připraven se mu pomstít, a tak požádal svého přítele Attika O'Sullivana, posledního druida, aby mu s odstraněním severského postrachu pomohl. Atticus se víc než dva tisíce let řídil jednoduchou strategií pro přežití: držet se dál od chlapa, co metá blesky. Jenže v jeho domovské základně v arizonském Tempe začíná být horko. Schyluje se k upíří válce o území a přes hlavu už mu přerůstají ruští lovci démonů, kteří si říkají Kladiva Boží. Atticus a Leif se přese všechna varování a předzvěsti krutých následků vydávají na cestu do severské sféry Ásgardu, kde se spolu s vlkodlakem, zaklínačem a tlupou ledových obrů vrhnou do epického boje s drsnými valkýrami, naštvanými bohy a nakonec i Tupým Tvrďákem, co by pořád pouštěl hromy a blesky.... celý text

Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: , Laser-books (Laser)
Originální název:

Hammered, 2011


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Praštěný. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (46)

lenka5798
01.08.2024 5 z 5

Třetí díl, hmm...no od dočtení knížky mi vrtá hlavou, co ještě může Atticus zažít a do jakých dalších potíží se ještě dostane :-) Fakt mě baví příběhy i styl jakým jsou knihy psány, čte se to samo. Hodně mě baví humor, který se v knížkách vyskytuje. Zapojení České republiky do cestovaní po světě a různými sférami mě hodně pobavilo. A praupír Zděnek, jakože cože? :-D Super! Co mě mrzí je jak dopadl alfa smečky vlkodlaků, toho je škoda. Jsem zvědavá, zda se z toho Leif dostane. Perun je prostě super týpek. A Ježíš co příjme pozvání na pivo, se mi líbí moc. Proč si autor za záporáka vybral zrovna Thora, to by mě zajímalo. Vždyť ve filmech od Marvelu, je to takový fešák a stoprocentně klaďas :-) Nicméně, podle příběhů všech zúčastněných, se nedivím, že dopadl jak dopal. Nu nezbývá mi než jít na čtvrtý díl a zjistit, co se bude dít dál a hlavně jak dopal Leif a moje oblíbená vdova.

Senza Jenka
06.12.2023 3 z 5

Hmm... Lepší než dvojka, horší než jednička. Celá ta slavná výprava do Asgardu mi přišla trochu absurdní. Zmatená.
Thór si nic jiného nezasloužil a Ódin ho měl dávno srovnat, toho mi líto není. Stejně tak Norny - za Ratatoska jim to patřilo. Ale ostatní smrti byly zbytečné.
Pobavilo mě, že tisíciletého islandského upíra stvořil pražák Zdeněk :D Perun je docela fajn týpek. A Ježíš... co dodat :D
Jen ta češtinářská stránka zase kulhá.


Tano
23.10.2023 4 z 5

Dobré a vtipné, ale na předešlé díly Praštěný tentokrát nemá. Uvidíme, co bude dál, číst dál totiž určitě budu, protože i tak tu byly vysloveně vtipné okamžiky a super hlášky :)

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (25. 2. - 3. 3.)

24.02.2013


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Praštěný v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených483x
ve Čtenářské výzvě9x
v Doporučených27x
v Knihotéce268x
v Chystám se číst113x
v Chci si koupit20x
v dalších seznamech3x