Když jsme se skrývali přehled

Když jsme se skrývali https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/476100/bmid_kdyz-jsme-se-skryvali-VMj-476100.jpeg 4 377 377

The Ivy Years série

< 2. díl >

ONA SKRÝVÁ NĚCO VELKÉHO. ON SKRÝVÁ NĚKOHO MALÉHO. Bridger McCaulley býval hráčem na ledě i mimo něj. Zatímco se jeho spoluhráči ženou za dalším hokejovým vítězstvím, Bridgerovi dělá největší starosti, že děkan zjistí, že ve svém pokoji na koleji skrývá osmiletou sestru. Vzhledem k plnému rozvrhu a obrovskému tajemství je jen otázkou času, kdy se všechno provalí. Scarlet Crowleyová je jediná prvačka na Harknesské univerzitě, která se musela proplížit kolem televizních štábů stanujících na předzahrádce jejího domu, jenom aby mohla odjet do školy. Její jméno je stejně nové jako ten naleštěný studentský průkaz, na němž je vyraženo. Studium na vysoké škole zvládne, jen pokud zatají svou pravou totožnost, přestože kvůli tomu musí lhát zelenookému klukovi, do kterého se zamilovala. Bridgera a Scarlet pojí přátelství založené na tom, že oba vědí, jak důležité je občas něco zatajit. Když se však na obzoru objeví nebezpečná hrozba, sami ji nepokoří. A pokud si nebudou věřit, jejich rodiny, které je tolik zklamaly, jim vezmou vše, co si chtěli udržet…... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

The Year We Hid Away , 2014


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Když jsme se skrývali. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (59)

Dasa1313
30.04.2024 3 z 5

The Ivy Years jsem začala číst kvůli Sarině Bowen, jelikož série WAGs a Him, které autorka napsala spolu s Elle Kennedy patří k mým nejoblíbenějším oddechovkám, ale zjišťuji, že mi asi nejvíce vyhovuje, když autorky spolupracují a píší příběhy spolu.
Když jsme se skrývali je druhý díl ze série, je to opět příjemná oddechová kniha (až na jednu nepříjemnou dějovou linku, ale ta čtenáře moc neovlivní), ale není to takový ten příběh, kdy nemůžete knihu odložit a těšíte se, až ji budete zase znovu číst.
Příjemný relax, ale autorka to umí líp:).

lenka7679
30.05.2023 4 z 5

Druhý díl se mi líbil o něco více, než první. I když se v něm setkáváme i s hrdiny předchozího dílu, tak jsou zmíněni jen okrajově a v příběhu neruší. Knihy od této autorky jsou neskutečně odpočinkové a člověk u nich může zahodit všechny starosti do koše. Jsou čtivé a i když jsou lehce předvídatelné, tak se chcete dostat na konec a vědět, jak dopadnou.
V příběhu Bridgera a Scarlet je mimo romantickou linku kladen větší důraz i na okolní situace okolo hlavních hrdinů a proto je knížka i zajímavější a její dějová linka lepší, než u prvního dílu, kde byl větší důraz kladen právě na milostnou linku. Tohle prohloubení příběhu pomohlo a přineslo svěží závan a náboj do čtení.


Leído
15.05.2023 3 z 5

Námět je dobrý, ale nečetlo se mi to tak hladce jako první díl. Chyběla mi větší chemie mezi hlavními hrdiny. V předchozím díle byl Bridger představen jako sukničkář a já se těšila na jeho postupnou přeměnu. O tu jsme ale byli ochuzeni, protože v této knize už od začátku Bridger vystupuje jako úplně někdo jiný, zodpovědný a dospělý.

Trochu mi vadí, že má autorka potřebu spojovat kluky, kteří mají bohatou sexuální minulost (Bridger se zmínil, že to dělal už nejmíň stokrát, ale nikdy s nikým nechodil ani se neukázal podruhé se stejnou holkou) s pannami. Na jednu stranu autorka (nutno říct, že nejen tato) představuje univerzitu, kde většina studentek je silně promiskuitní, ochotné k sexu na jednu noc a na druhou stranu postaví příběh na zcela nezkušené dívce. Jasně, že protiklady se přitahují, někdy je to ale dost na sílu. Tady se ten model zopakoval podruhé. Stejně tak se zopakoval model toho, že kniha z hokejového prostředí je o hokejistech, kteří vlastně hokej už nehrají. Ať už trvale nebo dočasně. Tak třeba v dalších dílech bude toho hokeje víc.

I přesto, že spoustu věcí tady bylo ve prospěch příběhu zjednodušeno, kniha se mi líbila a jsem ráda, že jsem si ji přečetla.

všechny komentáře

Související novinky (2)

10 právě čtených knih podle uživatelů (červenec)

15.07.2021


Knižní novinky (26. týden)

27.06.2021


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Když jsme se skrývali v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených507x
ve Čtenářské výzvě20x
v Doporučených21x
v Knihotéce261x
v Chystám se číst168x
v Chci si koupit45x
v dalších seznamech5x

Štítky knihy

tajemství romantika

Autorovy další knížky

Sarina Bowen
americká
2018  85%Hodnej kluk
2019  89%On
2018  87%Zůstaň
2019  91%My
2021  89%Přísně tajné