Kdo zabil Snížka? přehled

Kdo zabil Snížka?
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/538752/bmid_kdo-zabil-snizka.jpg 4 457 457

Martina by si tolik přála vlastního psa. Malý bílý „vlček“ ji zaujal na první pohled. To ale ještě netušila, že se Snížkem budou samé potíže. Neposlouchá, nehraje si, utíká a skoro nikdo ze vsi ho nemá rád. Když pak Martina jednoho dne najde Snížka mrtvého, je jí jasné, že neumřel náhodou. Ale opravdu ho někdo zabil? Spolu s kamarády Frantou, Kájou a Viktorem pustí do vyšetřování a jejich dobrodružné pátrání přinese nečekaná odhalení. Podle stejnojmenné knihy vydané nakladatelstvím Host v roce 2017.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kdo zabil Snížka?. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (96)

soupik2012
22.05.2024 audiokniha 4 z 5

Kniha je určena především pro mladší čtenáře. Já po ní sáhla s nadějí, že bude doplněním příběhu Nejlepší pro všechny. Ale rozdíl ve vypravování je zde velice patrný. Není to ovšem výtka, pouze upozornění. Příběh je vyprávěný z pohledu relativně malé holčičky, která se s dětskou naivitou snaží vypátrat toho, kdo jí zabil pejska. Pohled na svět dospělých, očima školní mládeže. Audiokniha je velice povedená a načetla ji paní Martha Issová.

Damaj
30.04.2024 5 z 5

Knížka pro děti i dospělé, která volně navazuje na autorčinu knihu Nejlepší pro všechny, tentokrát je psána z pohledu několika dětí, jak situace berou ony a a zatímco dospěláky něco trápí, i děti mají své problémy. Třeba přijít na to, kdo zabil Martinina psa Snížka.


pakoshka
30.03.2024 4 z 5

Strašně jsem potřebovala po posledních pár knížkách něco, co mi pomůže a vyloženě jsem cítila fyzickou potřebu po knize Petry Soukupové. No a protože veškeré její románové dílo pro dospělé mám dávno zkonzumované, musím jít opět do knih pro děti. A opět jsem si ji užila.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Velký knižní čtvrtek - 19. října

16.10.2017


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Kdo zabil Snížka? v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených623x
ve Čtenářské výzvě83x
v Doporučených22x
v Knihotéce90x
v Chystám se číst129x
v Chci si koupit33x
v dalších seznamech7x