Vraždy s monogramem přehled
Sophie Hannah

Hercule Poirot (Sophie Hannahové) série
1. díl >
Potomci Agathy Christie svolili k návratu Hercula Poirota na stránky nových napínavých příběhů – nesnadného úkolu důstojně navázat na tradici poirotovských detektivek se ujala bestsellerová autorka Sophie Hannah. Výsledkem jsou Vraždy s monogramem, spletitý případ zasazený do Londýna 20. let minulého století – ďábelsky chytrý hlavolam plný falešných stop a snadno přehlédnutelných, o to však důležitějších detailů může rozřešit jen legendární belgický puntičkář a jeho brilantní „malé šedé buňky“. Knižní událost roku – vychází 9. září 2014 současně ve 28 jazycích a 50 zemích!... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: 2014 , Knižní klubOriginální název:
The Monogram Murders, 2014
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vraždy s monogramem. Přihlašte se a napište ho.

Ke konci trochu překombinované a celkem složité vysvětlování, jak to vlastně všechno bylo. Trochu jsem se v tom ztrácela. Jinak se mi příběh líbil.

Autorka záhadu balila a převazovala, znovu balila a převazovala, až z toho vznikl tak dokonale smotaný balík, kterým by mohla úspěšně umlátit všechny podezřelé včetně vypůjčeného Hercula Poirota . . .
Kniha Vraždy s monogramem v seznamech
v Mé knihovně | 256x |
(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)
2015 | ![]() |
2014 | ![]() |
2022 | ![]() |
2015 | ![]() |
2008 | ![]() |
Začala jsem číst a po pár stránkách to odložila. Příšerně rozvleklé a zmatené. Agatha Christie ani náhodou! Ta skvělá královna detektivek se musí obracet v hrobě, když vidí, jak se někdo tak chabým psaním dovolává jejího odkazu. Nechápu, že tato knížka docílila takového mezinárodního úspěchu. Jedním slovem: slátanina.