Neznámý žalm přehled

Neznámý žalm
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/514747/bmid_neznamy-zalm-aaz-514747.jpeg 4 254 254

Handlíř série

< 2. díl >

PŘEŽILA ŠÍLENÉHO KRÁLE. NOČNÍ MŮRA ALE JEŠTĚ NESKONČILA. Siréna a družka Desmonda Flynna Callypso unikla ze spárů šíleného krále Karnona. Jeho děsivé vězení se na ní trvale podepsalo, tím však její strasti zdaleka nekončí. Callie a Des se vydávají do Říše flory, aby pokračovali ve svém pátrání. Záhy zjišťují, že najít Zloděje duší je pouze jeden z mnoha jejich problémů. Na světě neexistuje krutější místo než vílí dvůr a před intrikami králů a královen nemůže Callypso ochránit ani Handlířova magie. Víly hrají nebezpečné hry. Některé touží po lásce nebo po pomstě, jiné baží po lidském mase a pár jich sní o věcech tak zvrácených, že je nelze ani vyslovit. Jedno je jisté: nikdo není tím, kým se zdá být. Dokonce ani Desmond. Také Říše flory má záhad víc než dost: od krvácejících stromů po ocejchované otroky a nezvěstné stráže. V království všeho, co roste, klíčí cosi temného, a když si Callie nedá pozor, přijde o všechno, na čem jí záleží. Včetně jí samotné…... celý text

Fantasy Erotika Dívčí romány
Vydáno: ekniha , Mystery Press
Originální název:

A Strange Hymn , 2017


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Neznámý žalm. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (46)

kniho_terka
21.07.2024 4 z 5

Uplynula doba od přečtení prvního dílu, který jsem si moc oblíbila. I když jsem po druhém díle sáhla po nějaké době, příběh nešel zapomenout.
Tento díl krásně navazuje na konec předešlého. Callypso s Desmondem se ale přemístí do Jinosvěta, kde stále zůstává nevyřešená záhada. Čeká je však ještě oslava Slunovratu. Ta ale neprobíhá podle jejich představ, protože každému dvoru mizí stráže a nikdo neví kam.

Děj je chytlavý už od začátku, takže se kniha četla velmi rychle. Bohužel zde pro mě byly slepá místa, kvůli kterým jsem knihu několikrát odkládala.
Nic mi tu nechybělo. Byl tu dostatek romantiky, na kterou jsem se těšila nejvíc. Nová zápletka taky nezklamala a nové prostředí mi taky vyhovovalo. První díl je za mě však o něco lepší.
Konec knihy jsem nečekala a rozhodně vím, že třetí díl mě nemine.
Tuto sérii můžu rozhodně doporučit. Je jednou z mých oblíbených.

Dani3
04.06.2024 5 z 5

Mnohem lepší než první díl. Líbilo se mi, že se celá kniha odehrává v Jinosvětě. Trochu mi to připomínalo styl Holly Black, ovšem víc propracované. Callie a Des jsou „šílená“ dvojice, ale skvěle jim to funguje. Těším se na další díl, o překvapení tu evidentně nebude nouze.


terikus
30.03.2024 4 z 5

Třičtvrtě knížky mě nebavilo...hodně jsem se nutila, trvalo mi to hrozně dlouho to vůbec přečíst...konec byl dobrej, ale to trápení, než se člověk dostane k tomu dobrýmu....možná že bych raději četla knížku o Temper :-D

všechny komentáře

Související novinky (1)

Mapa z listí a další knižní novinky (15. týden)

09.04.2023


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy. Přidejte citát.


Kniha Neznámý žalm v seznamech

v Právě čtených7x
v Přečtených299x
ve Čtenářské výzvě14x
v Doporučených9x
v Knihotéce189x
v Chystám se číst117x
v Chci si koupit45x
v dalších seznamech6x