Vládce hvězdné oblohy

Vládce hvězdné oblohy https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/519953/bmid_vladce-hvezdne-oblohy-652eaaac3d040.jpg 5 71 15

Handlíř série

>

I PADOUCH MŮŽE MÍT DOBRÉ SRDCE Než se stal Handlířem a potkal svou lásku Callypso, byl Desmond Flynn jen nemanželským synem prosté písařky. Své magické schopnosti musel před ostatními skrývat, jenže Jinosvět je kruté místo, kde se slabost neodpouští, a proto s ním jednali jen o málo lépe než s otrokem. A s jeho matkou zrovna tak. Desmond strávil dětství na Arestysu, nejchudším ostrůvku Říše, a pro zbytek Jinosvěta byl obyčejná, bezmocná víla. Osud s ním však měl jiné plány a zavedl ho z hlubokých jeskyní přes zločinné podsvětí Barbosu a bitevní pole na hranici Říše dne až k chodbám paláce v Somnii a uličkám velkoměst na Zemi. Tohle je příběh Desmonda Flynna. Muže, který vzešel z ničeho a stal se vládcem hvězdné oblohy, aby zachránil nejen sebe a svůj lid, ale taky jednu nešťastnou dívku, kterou mu hvězdy přiřkly... celý text

Literatura světová Fantasy Erotika
Vydáno: , Mystery Press
Originální název:

The Emperor of Evening Stars , 2017


více info...

Přidat komentář

denniys
19.03.2024 5 z 5

Bála jsem se, že se bude jednat o přepis prvního dílu z pohledu Handlíře, něco jako u Půlnočního slunce a mooc mě potěšilo, že tomu tak není..
Tento díl je naprosto výborný a skvěle doplňuje sérii..

jitka_dankova
17.02.2024 5 z 5

Dívat se na přečtenou fantasy sérii pohledem mužské postavy může být osvěžující a milé. Tady jsem byla ráda za příběh o vzniku přátelství s Malachiášem a příběh pomsty za smrt Handlířovy matky. Příběh vztahu s Callypso pro mne ztratil něco ze svého kouzla, kterým mne dostal, když jsem jej četla poprvé. Ale i tak nelituji čtení této doplňkové knihy.


kirstinrau
31.01.2024 5 z 5

Instagram: @kirstinrau

Na túto knihu som sa tešila asi najviac. Chcela som viac Desmonda Flynna a bol tu. Nahliadneme do jeho života ešte pred Callypso, čím všetkým si musel prejsť, čo všetko musel stratiť, pokým sa nestal Handlířem a Vládcom. Aj keď sme sa nedozvedeli nič zásadné a ani nové, ja som si to užila, pretože som chcela niektoré scény vidieť z pohľadu Desmonda, čo som aj dostala. Bolo to také milé ukončenie série bonusovou knihou.

Určite ju nečítajte pred sériou ..ehm...to je joke ale vážne to nerobte.

"Tvá lidská družka tě přivede napůl k šílenství, než ji vůbec najdeš. A potom z ní budeš šílet ještě víc."

Kudík
26.01.2024 5 z 5

(SPOILER) Tuto kratší knihu je možné číst před závěrem série, hned po "Neznámý žalm". Seznámíme se zde s písařkou, špionkou a hlavně matkou Handlíře, Larissou. Dozvíme se jak a za jakou cenu se dostala z harému, kdy Desmond Flynn zjistil, kdo je jeho otec a jaké přátelství jej pojí s Malachiášem. Zhruba v polovině se vracíme k seznámení se s Callie a z jeho pohledu sledujeme jejich vztah, kde se jednalo o parádní osvěžení prvního a druhého dílu.
Nyní si jen počkat na sérii "Jezdci apokalypsy", která se v nakladatelství připravuje.

PetraKysova
21.01.2024 5 z 5

Och táto kniha bolo také pohladenie po mojej dušičky. Nakoľko milujem sériu Handlíř a obzvlášť prvý diel. Výborný náhľad do Desovej hlavy. Jeho detstvo a začiatky. Jeho matku som si veľmi obľúbila, škoda že tak bola len tak krátko.
Ale najviac ma dostal Desmond Flyn ako pobláznený blázon u Calypso. To bolo úplne skvelé. Naozaj som si to užila. Aj keď to bola krátka knižka, a preleteli sme niekoľko storočí vôbec to nevadilo a veľmi milo som si pospomínala na hlavnú sériu.

Tesset
27.12.2023 5 z 5

Dokonalost jako u předchozích dílů. Sledovat příběh Handlíře bylo úžasné a i jeho pohled na děj, který jsme už znali, byl super. Nemůžu se dočkat dalších knih od autorky, protože za mě je tohle obrovské překvapení - knihy, které téměř zapadly a přitom jsou tak dobré!

katasokolov
23.12.2023 4 z 5

4/5*

Vládce hvězdné oblohy od L. Thalassy je povinná tečka pro milovníky příběhu handlíře a sirény.

Máme zde Desmondův úhel pohledu na věci, jež se udály v prvním a druhém dílu série. Jeho pohnutá minulost, jedna věštba končící nalezením družky a převzetím moci nad vílím královstvím.

Autorku jsem si velmi oblíbila a rozhodně si pořídím novou sérii Jezdci apokalypsy, kterou vydá Mystery Press.

Adel.007
13.12.2023 4 z 5

Tahle série mě bude neskutečně chybět hlavně ty postavy všechny a tak. Spisovatelka je velmi talentovaná a fakt píše dobré knihy. Jak vydá hned novou knihu tak si určitě hned přečtu od ní.

Knihomol_ka
04.12.2023 5 z 5

Ja upřímně nemám absolutně slov. Tohle bylo něco co jsem po dočtení série přesně potřebovala. Je úžasný, že máme možnost konečně vidět věci z pohledu Desmonda.
Bylo to smutné, krásné a dojemné. Všechny tyto pocity jsem při čtení měla. Jsem vážně ráda, že jsem konečně pochopila důležitý věci ze života Handlíře. Ale teď se cítím zase prázdná a je mi smutno, že se opět se sérii loučím. Autorka je velmi talentovaná spisovatelka a obdivuji její práci a to co pro nás vytvořila. Snad si pro nás zase nachystá něco tak úžasného. A moc děkuji mysterypress za poskytnutí této skvěle novely
Pro všechny fanoušky Rapsodie Vás zahřeje tato novela u srdíčka.

Mishaacka
28.11.2023 5 z 5

Instagram misha_cte_eroticke.romany Desmondův pohled na události z 1.dílu a část jeho minulosti. Tohle mi v hlavním příběhu chybělo a po přečtení už je mi jasné, proč psala autorka jen ze strany Callie = to by totiž vyspoilerovala celý 1.díl
Do Desmonda jsem se zamilovala a to nemám ve fantasy víly moc ráda, vždy mi přijdou chlapi takový zšenštilí No ale na Desmondovu nebylo zšenštilého nic - kožené kalhoty, kanady, dlouhé platinové vlasy a démonická křídla (ano, vidím Henryho Cavila ).
Tuhle novelu jsem si neskutečně užila a škoda, že nám neukáže ještě Desmondův pohled na události ze 3.dílu, to bych si ráda přečetla.
Hrozně nerada se s Desmondem a Callie loučím

Jaklová.katka
19.11.2023 4 z 5

Krásné uzavření série.
Pohled z druhé strany.
Důkaz, že pokud si počkáme a budeme doufat, naše pravá láska na nás někde čeká.

Leona333
15.11.2023 4 z 5

Tak po vábném "předkrmu" v podobě Rapsodie, přišlo na řadu "hlavní menu" ve formě Neznámého žalmu a o "sladký závěr" se postarala, Temná harmonie.
No a aby toho nebylo málo, tak nám byl autorkou nabídnut i výtečný "digestiv" - Vládce hvězdné oblohy, v němž se čtenář může dozvědět něco víc, o dětství a dospívání, hlavní postavy...
Po delší době jsem se dostala ke knižní sérii z oblasti fantasy, která mne bavila a i místy rozesmála...
Za sebe mohu pouze doporučit.

1259
13.11.2023 5 z 5

Náhled do minulosti Dese, jak vyrůstal, jak miloval a přišel o matku, nenáviděl a zabil otce a jak dlouhé léta hledá svou vyvolenou, která ve finále když ji najde, je puberťák, který zabil otčíma a pak už to známe. Celkový popis toho, jak vyrůstal, co všechno ztratil, aby mohl získat to, co je mu souzen se mi moc líbil a doufám, že budou i nějaký další knížky.

Bryel
11.11.2023 4 z 5

"Tvá lidská družka tě přivede napůl k šílenství, než ji vůbec najdeš. A potom z ní budeš šílet ještě víc."

Klíčové záblesky z dlouhého života Desmonda Flynna.
I když kniha nepřináší nic, co bychom už nevěděli, je to moc pěkná (a místy velmi vtipná) závěrečná tečka za celou sérií Handlíře.

"Tomuhle pocitu se nic nevyrovná. Nic. Tak tohle znamená být milován. Je to jako vesmír vytvořený z chaosu. Lehčí než vzduch a opojnější než magie. Je to všechno."

Matri
10.11.2023 4 z 5

"Jak se dá bojovat s temnotou? Nedovolte jí zadusit vaše světlo."

Chutná jednohubka a zavŕšenie tejto chémiou nabitej série, ktorá prináša pohľad na život Desmonda Flyna, najmä z doby "pred Calypso".
Aj keď v podstate kniha neprináša žiadne zarážajúce nové info, verzia Desmonda na tento príbeh bola osviežujúca. Príjemné doťuknutie série ;-)

"Ta holka mě zničí. Zamiloval jsem se do její temnoty, do její bolesti a zranitelnosti. Už to mi stačilo. Jenže když se směje Když se směje, dochází mi, že jsem dočista ztracený."