Jiskření přehled

Jiskření https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/404558/bmid_jiskreni-xYh-404558.jpg 4 318 318

Fall Away série

< 2. díl

Je zpátky. Za ty dva roky, co byla na internátu, se mi neozvala ani jednou. Když jsme spolu žili v jednom domě, přes den mě přehlížela, ale v noci nechávala dveře svého pokoje otevřené. Tehdy jsem byl hlupák. Teď ji ale porazím v její vlastní hře… Jsem zpátky. Uběhly dva roky a já jsem přesvědčená, že po mě pořád touží. I když předstírá, že to tak není. Mě se ale tak lehko nezbaví. Nenechám se odbýt. A pokud si budu dávat pozor, nikdy nepřijde na to, jak moc mě přitahuje…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Ikar (ČR)
Originální název:

Rival , 2014


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jiskření. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (66)

Raislin
08.04.2024 4 z 5

Kniha je zajisté pro jiný ročník než jsem já. Ale i tak to bylo celkem hezké čtení.

MAU256
21.02.2024 4 z 5

Knížka byla velmi čtivá. Tento díl byl vyprávěn z pohledu jak Madoca tak Fallon, to se mi líbilo více než v prvním díle. Bylo zde více sexu než v přechozím díle, ale asi taky více zrady a bolesti. Nechápala jsem, jak se mohla matka takhle zachovat. Ale vždycky se nějaká mrcha najde. No a teď bych uvítala i příběh Jaxe, ten by byl asi taky hodně zajímavý.


"Ty tři propletený trojúhelníky," lapala po dechu a vrhla na mě zoufalý pohled. "Znovuzrození, těhotenství, reinkarnace. Moji odvěcí průvodci, Madocu."


"Madocu?" zašeptala a natočila hlavu ke straně. "Co znamená ten nápis "Faleš"? Co ho máš vytetovanej na zádech...?" Zase nějaké otázky. "Tam ale není vytetováno "Faleš"." Posázel jsem jí záda polibky, ale odtáhla se a otočila se ke mně, v očích měla slzy. "Tak "Fallon"?" Tvářila se vážně na znamení, že to pochopila. Vzal jsem jí hlavu do dlaní a políbil na koutek pusy. "Nechal jsem si to vytetovat už před lety," vyprávěl jsem. "Nezapomněl jsem na tebe. Nikdy jsem tě nepřestal milovat."


Pája699
31.12.2023 4 z 5

Tak ovšem tento druhý díl měj opravdu jiný náboj a čtivost :-)
A k mému potěšení to bylo vyprávěno jak ze strany Fallon, tak i Madoca. Tohle mi v prvním díle chybělo.

I když jsem se musela občas pozastavit nad jejich myšlenkovými pochody a chováním. Málem jsem si vykroutila hlavu :-D Konec, co se týče Falloniny matky, radši ani nebudu komentovat .-) ten tam za mě ani nemusel být.

I tak za mě je to zdařilý díl a mě se líbil. Příjemně strávené dvě odpoledne.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (7. týden)

10.02.2019


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Jiskření v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených463x
ve Čtenářské výzvě9x
v Doporučených19x
v Knihotéce268x
v Chystám se číst220x
v Chci si koupit45x
v dalších seznamech5x