Válka starých duší přehled

Válka starých duší https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/401048/bmid_valka-starych-dusi-546-401048.jpg 4 49 49

Exkarnace série

1. díl >

Jmenovala se Claire… tedy až do chvíle, kdy zemřela. To auto se vynořilo odnikud a srazilo Claire ve chvíli, kdy sledovala, jak neznámý útočník vraždí jejího manžela. Claire zemřela na místě, jenže její duše odmítla opustit svět, dokud nepomůže milovanému muži – nebo ho alespoň nepomstí. A tak se Claire místo smrti probouzí v těle Lene von Bechsteinové, bohaté podnikatelky a čerstvé sebevražednice. Jenže Lenino tělo bylo posledním krůčkem v pečlivě připravovaném plánu mocné staré duše, která si chtěla život Lene ukrást pro sebe. Plánu, který Claire nechtěně překazila. Plánu, který ji zatáhne přímo doprostřed války mezi putujícími dušemi, jejichž pozornost znamená smrt, před jakou nelze utéct ani se schopností stěhovat se z těla do těla. Claire bude muset našlapovat opatrně, pokud se chce vyhnout starým duším, fanatikům a intrikám svého nového života a hlavně splnit úkol, který si předsevzala: ochránit svou rodinu.... celý text

Literatura světová Horory Thrillery
Vydáno: ekniha , Fantom Print
Originální název:

Krieg der Alten Seelen , 2014


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Válka starých duší. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (18)

essene
05.02.2024 2 z 5

Sice to je ajímavé téma,ale čekala jsem trochu něco jiného

TheCiko5
22.11.2022 3 z 5

Tohle bylo prostě tak těžké.... Byl jsem lehce zhýčkán přirozenou plynulostí Heitzových Trpaslíků, a tak jsem v rytmu této knihy trochu tápal. Ohromné množství odborných termínů a neustálé hledání pravého významu daných slov tempu četby rozhodně nepřidalo. Jako blesk se vždy na moment vynořilo zapálení, svižnost, ale naneštěstí pouze v ojedinělých sekvencích. Mrzí mě to. Ale těším se na pokračování.


Knihomolka97
21.02.2022 4 z 5

Ze začátku mi chvilku trvalo se zorientovat v tom množství postav, ale potom už to jelo. Upozorňuji, že na konci knihy je glosář, který doporučuju přečíst před čtením.
Kniha je rozdělena na více dějových linek. Zjistila jsem až po dočtení, že části, které mi tu moc neseděly, jsou převzaty z jiných autorových knih. V druhém díle to bude dávat pravděpodobně větší smysl. Jestli jsem správně pochopila, tak je to jakoby 3v1. :D
Je trochu škoda, že o tom v anotaci není zmínka, aby nezasvěcený čtenář jako já nebyl zmatený. :D
Více mě tedy rozhodně bavily části s Claire, kterou jsem si moc oblíbila. Opravdu silná duše.
Moc se mi líbí autorův nápad s převtělováním duší, má to vše perfektně promyšlené. Vlastně hlavně kvůli tomuto tématu jsem si chtěla knihu přečíst.
Nebylo to předvídatelné, vůbec jsem nevěděla, co bude dál, komu věřit a hltala jsem stránku za stránkou.Překvapil mě důvod, proč byl zabit Finn (manžel Claire) a vlastně i samotná Claire. Čekala jsem všelicos, ale toto ne.

Druhý díl určitě nevynechám!

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Válka starých duší v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených65x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených2x
v Knihotéce145x
v Chystám se číst90x
v Chci si koupit26x
v dalších seznamech3x