Co jíme? přehled

Co jíme?
https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/272812/mid_co-jime-jLF-272812.png 5 4 4

Seznam se díky této encyklopedické knížce, mající více než 60 odklápěcích okének, s tím, odkud pocházejí potraviny, které jíš – od různých druhů ovoce a zeleniny, přes potraviny z obilovin a potraviny živočišné, až po ty, které získáváme z moře, ale také sladkosti a další. Tato knížka ti odpoví i na to, proč vlastně musíš jíst. Odklop tedy okénka a dozvíš se, jak se pšenice z pole mění v krajíc chleba, kde jsou pěstovány různé druhy ovoce a zeleniny, jak se vyrábí čokoláda a mnoho, mnoho dalšího.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Co jíme?. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (2)

Péťa Z.
12.03.2022 4 z 5

Zajímavá knížka, která je spíš pro předškolní děti. Ale i mladší ji využijí při prohlížení a vyhledávání jednotlivých obrázků. Měli jsme půjčeno z knihovny. :-) Odklápěcí okénka rovněž chválím.

evismaior
17.09.2018 5 z 5

90% - Tak z této knížky doma zavládlo velké nadšení - vzhledem k formátu je v ní pro dítě značné množství informací o všech druzích jídel - a co je nejlepší - odklápěcí okénka mají často i dvě nebo tři vrstvy, takže jsme při čtení vždy jen napjatě čekali, kam všude se ještě dostaneme a co zjistíme. Někdy je to sice poplatné tomu, že to není české, takže se objevují u nás poměrně neznámé plodiny na úkor těch, které by třeba mohly být více rozebrány, ale tak aspoň jsme se něco přiučili.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Co jíme? v seznamech

v Přečtených5x
ve Čtenářské výzvě1x
v Knihotéce2x