Co jíme?

Co jíme? https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/272812/mid_co-jime-jLF-272812.png 5 4 2

Seznam se díky této encyklopedické knížce, mající více než 60 odklápěcích okének, s tím, odkud pocházejí potraviny, které jíš – od různých druhů ovoce a zeleniny, přes potraviny z obilovin a potraviny živočišné, až po ty, které získáváme z moře, ale také sladkosti a další. Tato knížka ti odpoví i na to, proč vlastně musíš jíst. Odklop tedy okénka a dozvíš se, jak se pšenice z pole mění v krajíc chleba, kde jsou pěstovány různé druhy ovoce a zeleniny, jak se vyrábí čokoláda a mnoho, mnoho dalšího.... celý text

Přidat komentář

Péťa Z.
12.03.2022 4 z 5

Zajímavá knížka, která je spíš pro předškolní děti. Ale i mladší ji využijí při prohlížení a vyhledávání jednotlivých obrázků. Měli jsme půjčeno z knihovny. :-) Odklápěcí okénka rovněž chválím.

evismaior
17.09.2018 5 z 5

90% - Tak z této knížky doma zavládlo velké nadšení - vzhledem k formátu je v ní pro dítě značné množství informací o všech druzích jídel - a co je nejlepší - odklápěcí okénka mají často i dvě nebo tři vrstvy, takže jsme při čtení vždy jen napjatě čekali, kam všude se ještě dostaneme a co zjistíme. Někdy je to sice poplatné tomu, že to není české, takže se objevují u nás poměrně neznámé plodiny na úkor těch, které by třeba mohly být více rozebrány, ale tak aspoň jsme se něco přiučili.