Čekanka přehled

Čekanka https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/212277/mid_cekanka-212277.jpg 4 1176 1176

Další kniha z oblíbené série o Bridgertonových. Colina Bridgertona už unavovalo, že ho lidé považují pouze za okouzlujícího hejska.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Čekanka. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (190)

May
20.05.2024 4 z 5

Za mě rozhodně nej kniha z celé série. Osobně do série počítám i sérii Rokesby, která patří i nepatří k Bridgerton sérii, asi záleží na osobním názoru, přičemž svůj nikomu nevnucuji.... Sérii jsem četla poprvé tak jak se má, od Vévoda a já atd...., díl po dílu. Nyní čtu opětovně Čekanku a ano na opětovné čtení mě nalákalo uvedení seriálu, ale není to tak jak to vypadá, uvedení seriálového zpracování knihy Vikomt, který mě miloval, mě k opětovnému čtení nenalákalo. A to rozhodně nemůžu říct, že by se mi první dvě filmové série líbili o tolik méně než nyní uváděná série třetí. Od první knihy Vévoda a já mám z celé série nejraději postavu Penelope a jako jedinou knihu ji čtu znovu a obávám se, že v budoucnu se to stane znovu :)

Tereziee
09.05.2024 3 z 5

Čekanka pro mě byla slabší oproti předcházejícímu dílu. Asi vystupuji z davu, ale Colin je pro mě jeden z těch méně oblíbených Bridgertonovic dětí. Hrozně mě štvalo, jak velký ignorant byl vůči Penelope. Ale samozřejmě jsem jim ten happy end přála. Celá tahle série je taková sladká třešnička a oddechovka, takže se určitě pustím do dalších dílů až bude ta správná nálada.


MartinaCh27
28.04.2024 5 z 5

V knize se znovu vrháme do světa Bridgertonových, tentokrát následujeme příběh Colina Bridgertona, který se vrací z cest po světě. Zdánlivě okouzlující floutek zjišťuje, že jeho stará kamarádka Penelope má mnohem víc, než na první pohled vidět. Mezi těmito dvěma postavami se rozvíjí napínavý a zároveň chytlavý vztah, plný tajemství a nečekaných obratů. Jakým směrem se bude vyvíjet jejich příběh? To je otázka, která čtenáře drží v napětí až do poslední stránky.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (36. týden)

05.09.2021


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Čekanka v seznamech

v Právě čtených14x
v Přečtených1 755x
ve Čtenářské výzvě114x
v Doporučených68x
v Knihotéce540x
v Chystám se číst140x
v Chci si koupit50x
v dalších seznamech19x