Poznáš to z polibků přehled
Bridgertonovi série
Anglie, 1825. Gareth St. Clair je v pěkné bryndě. Jeho otec, který ho nesnáší, ho neváhá obrat o majetek a připravit o dědictví. Garethovou jedinou pozůstalostí je starý rodinný deník, který může, ale také nemusí ukrývat tajemství z jeho minulosti a klíč k budoucnosti. Bohužel je psaný v italštině, z níž Gareth neumí ani slovo. Hyacinth Bridgertonová je nesmírně chytrá, ďábelsky upřímná a podle Garetha by ji měl člověk užívat jen v malých dávkách. Hyacinth ale na rozdíl od Garetha umí italsky. Když se pak tihle dva setkají na každoročním hudebním večírku u Smythe-Smithových, Gareth Hyacint přiměje, aby mu slíbila, že deník přeloží. Jak se tak ponořují do tajemného textu, zjišťují, že odpovědi nenajdou v deníku, nýbrž jeden v druhém… a že nic není tak prosté - nebo tak složité - jako jediný, dokonalý polibek.... celý text
Originální název: It's in His Kiss, 2005
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Poznáš to z polibků. Přihlašte se a napište ho.

Další velice pěkný díl, tentokrát o poslední z dcer Bridgertonových, Hyacinth. Trošku mě mrzí, že Gareth nebyl takový romantik s deníkem, čekala jsem společné překládání a pomalou romantiku, on si ale celkem stál za tím, že ji chce, a to hned. Škoda, chybí mi ta jemná zamilovanost, jako byla u Benedicta nebo Colina. Chemie mezi Hyacinth a Garethem byla skvělá, Hyacinth je moc sympatická a povahou úžasná, tyhle drzé holky miluju. Rozhodně pěkné počtení, ale na Nevhodný návrh to stále nemá. :)

Jeden z nejlepších dílů série. Skvělý příběh, úžasná romantika s velikým nádechem erotiky a navíc sympatický pár? Co více si přát. Doporučuji všemi deseti :))
Související novinky - Poznáš to z polibků (4)
Znamenitá mrtvola se prodává nejlíp (37. týden)
21.09.2022
TOP 10 nejprodávanějších knih (36. týden)
15.09.2022
TOP 10 nejprodávanějších knih (35. týden)
07.09.2022
Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.
Kniha Poznáš to z polibků v seznamech
v Přečtených | 1 257x |
v Mé knihovně | 476x |
(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)
Anglie deníky láska 19. století tajemství majetek rodinná tajemství historické romance hledání pokladů vášeňJulia Quinn také napsal(a)
2005 | ![]() |
2005 | ![]() |
2006 | ![]() |
2008 | ![]() |
2007 | ![]() |
Říkala jsem to už hodné krát, ale řeknu to znovu. Sérii Bridgertonových naprosto zbožňuji. Vždycky, když hledám nenáročné a oddechové čtení vím, že právě tyto příběhy budou to pravé. Díl Poznáš to z polibků se i vyrovná, nebo v mnoha věcech i předčí můj zatím nejoblíbenější díl série a to Vikomt, který mě miloval. Může za to hlavně Hyacint, Gareth a Lady Danburyová. Protože v tomto díle hrají hlavní roli. Příběh je plný sarkasmu, pošťuchování a oproti jiným dílům přináší i odhalování dávné pravdy a hledání pokladu. Možná i proto, že je tak nevšední, jsem si ho zamilovala a přečetla jedním dechem. Hyacint je dívka, která se nebojí říct, co má na srdci a já jsem strašně ráda, že si našla milujícího Garetha, který s ni dokáže držet krok. Taky jsem strašně ráda, že je v tomto díle trochu více Lady Danburyové, protože je to moje oblíbená postava a věřím, že v její společnosti by se nikdo nenudil.
Jak už jsem psala tento díl, Poznáš to z polibků, bojuje o první příčku nejlepšího dílu celé série, ale ještě mě čekají dva, takže nebudeme předbíhat.