Aristokratka pod palbou lásky přehled

Aristokratka pod palbou lásky
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/533006/bmid_aristokratka-pod-palbou-lasky-65ddba3fa730b.jpg 4 996 996

Aristokratka série

< 6. díl

„Jsem v pozici obklíčené jednotky a čekám na útok...“ Z Marie je po návratu na Kostku mezinárodní celebrita. Nejenže svým šarmem oslnila Její Veličenstvo Beatrix i všechen nizozemský lid, ale dokonce naprosto okouzlila místní nejlepší partii „se šrajtoflí jenom o něco tenčí než balík sena“. Kromě Marka, poručíka tamního královského letectva a dědice miliardářského impéria, se však o váhající komtesu stále uchází i Max. V otázce svého budoucího zetě má zřejmě nejvíc jasno otec (ve shodě s redaktory Blesku), kdežto matka jako obvykle vůbec nerozumí, o čem je řeč, kastelán Josef na lásku – zatím! – nevěří a paní Tichá by tomu dala čas. Vyčkávací taktiku, díky níž se to snad „vystříbří samo“, zvolí i naše aristokratka. Podaří se nizozemské televizi, která na zámku natáčí něco jako dokument „stříknutý reality show“, zachytit, komu dá Marie nakonec přednost? „Lesnímu duchu“ Launovi, anebo „holandskému řízkovi“ s charismatem Richarda Gerea? Poslední díl veleúspěšné série o neuvěřitelných eskapádách poslední aristokratky! „Veronika Khek Kubařová umí brilantně přecházet mezi naivní a poblázněnou polohou dospívající aristokratky a například bodrou kuchařkou. Opět skvěle odvedená práce.“ – naposlech.cz. „Boček () dokáže eskapády svých hrdinů patřičně vygradovat, až přiměje publikum k hlasitému smíchu.“ – iliteratura.cz. „Ještě jednou zatrub a přísahám, že si vrazím stovky hřebíky do uší.“ - kastelán Josef.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Aristokratka pod palbou lásky. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (259)

tabaluga
dnes 4 z 5

Nějak jsem se u knihy zasekla, což u mne nebývá moc zvykem, tak možná by se to nechalo vysvětlit tím, že dobrého pomálu. Některé pasáže byly i na mne velké psycho, ale vesměs hodnotím knihu kladně, jelikož u knihy jsem se dost často zasmála. Některé pasáže jsem byla nucena i přečíst do éteru našeho obýváku, aby bylo mé rodině jasné, co mne tak rozesmálo:-D

Jara.v
24.05.2024 5 z 5

Večer jsem dočetla a zase jsem se párkrát odbourala smíchy až mi tekly slzy. Srovnatelné s prvním a pátým dílem. Ty ostatní byly slabší. Bylo super psycho, že v tomhle díle byl na hlavním místě zase někdo jiný a to byl antimuflon Josef. No a zásah speciální jednotky za dovršení psycho Denisky, byla třešnička na dortu. To prostě nevymyslíte. Celkově se mi líbila absurdita a ironie celého dílu. Někde uprostřed děj trochu polevil, ale pak už to zase bylo ono a myslím, že je to důstojné zakončení série - škoda.


klotylda.ln
12.04.2024 odpad!

První tři aristokratky byly skvělé, opravdu jsem se od srdce zasmála a smála se kolikrát i nahlas. Ale další díly velká klesající tendence...no a poslední díl - nevěřila bych tomu, ale nedočetla jsem to. Nedalo se. A to přečtu víceméně všechno a málokdy knihu odložím. Tohle se prostě vůbec nepovedlo.

všechny komentáře

Související novinky (21)

100 nejčtenějších knih roku 2023

27.12.2023


10 nejprodávanějších knih (beletrie, 1. týden)

12.01.2023


Nejprodávanější knihy posledního týdne 2022 (beletrie)

04.01.2023

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.


Citáty z knihy (2)

Já: Moji bližní mi lezou na nervy. Kněz: To každýmu. Proč myslíte, že svatý František mluvil jenom se zvířaty? Já: Nevím... Kněz: Protože mu neodpovídala. Na zámku máte hromadu vycpanin, choďte se tam odreagovat. Já: Bývám vzteklá... Kněz: Pokud vím, máte to v rodu. S tím nic nenaděláte. Ale musíte se modlit, abyste nikoho nezabila. To by byl hřích do nebe volající a pár odčenášů by to nespravilo.


(Při zásahu protiteroristické jednotky na Kostce. Dva dny po mohutné oslavě konce návštěvnické sezony, všichni na zámku mají kocovinu) Vyjednavač k Josefovi: Dobrý den, pane, já jsem Honza, jsem psycholog a chtěl bych vyřešit náš společný problém. Jak vám můžu říkat? Josef: Klidně mi říkejte Vaše Veličenstvo, to je mně úplně fuk. Do zámku vás nepustím, jasný? A dost silně pochybuju, že máme společný problém. Už druhý den mě hlava bolí jak střep, od rána jsem vypil kýbl vody, takže močový měchýř mám jak vodojem a stejně bych pořád pil jak těžký diabetik, v žaludku mně proběhl státní převrat a ve střevech mám autodráhu... Ještě pořád si myslíte, že máme společný problém?


Kniha Aristokratka pod palbou lásky v seznamech

v Právě čtených29x
v Přečtených1 407x
ve Čtenářské výzvě412x
v Doporučených42x
v Knihotéce341x
v Chystám se číst226x
v Chci si koupit57x
v dalších seznamech5x