Konzervovanie a mrazenie v domácnosti podobné
Jaroslav Balaštík
Možností konzervování ovoce a zeleniny je mnoho a liší se od sebe způsobem, změnami,které jsou při konzervaci nevyhnutelné a dobou trvanlivosti. Přitom je důležité, aby konzervování bylo laciné, rychlé, nenáročné a aby byl získaný výrobek chutný, zdravý a trvanlivý. Všechny tyto předpoklady lze splnit jen tehdy, když použijeme nejvhodnější konzervační a výrobní postup. A o tom je tato publikace. Šieste vydanie. Cena knihy v čase vydania: 28.- Kčs.... celý text
Podobné knihy (11)
Konzervování potravin v domácnostech Jaroslav BalaštíkŘada kapitol o tom jak správně konzervovat ovoce a zeleninu, ale i vajíčka, či jak sušit ovoce či jak si vyrobit domácí víno. 4. vydání. více
Učebnice zavařování a konzervace Jan Jílek
Kniha rozebírá a popisuje nejdůležitější technologické operace při konzervaci ovoce a zeleniny v domácích podmínkách. Jedná se o různé způsoby konzervace - teplem, mrazením, lisováním, solí a řada dalších zajímavých rece... více
Mrazíme ovocie a zeleninu Eva Paulovičová
V tejto knihy nájdete nielen návod, ako zeleninu a ovocie zmrazovať, ale aj množstvo receptov, ako mrazenú zeleninu a ovocie pripravovať. více
Zmrazování potravin v mrazničkách Zdenka Lifková
10 kapitol: 1. Základní pojmy - stručné objasnění 2. Změny v potravinách při jejich zmrazování 3. Podmínky prodeje mrazených potravin 4. Výběr a použití mrazniček 5. Balení potravin 6. Zmrazování jednotlivých druhů... více
Zavařujeme, zmrazujeme, sušíme Lea Filipová
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Babiččina spižírna nad zlato Renato Magát
Především zavařování, skvělé tipy. Kniha obsahuje velké množství zajímavých receptů na zavařování ovoce a zeleniny, na přípravu džemů, marmelád, sirupů, čajů a likérů. Najdete v ní také tipy na uchovávání masa, nápady na... více
Domácí špajzka: 100 receptů na uchovávání ovoce, zeleniny, hub a bylinek Kamila Procházková
Urodila se vám letos na zahrádce hromada ovoce, zeleniny a bylinek či jste si přinesli z lesa velký košík hub a potřebujete celou sklizeň rychle zpracovat? Tento praktický průvodce domácí konzervací vám poskytne nejen př... více
Konzervování Oded Schwartz
Průvodce všemi způsoby konzervace potravin a světové speciality. Ovoce, zelenina, masa, ryby, sýry – více než 150 vynikajících receptů na sladké marmelády, ohnivé hořčice, peprné nakládané směsi, uzené ryby, ochucené ole... více
Domácí zavařování Magdalena Wagnerová
V dřívějších dobách se zavařovalo především z úsporných důvodů, ale také kvůli tomu, že v obchodech mnoho věcí nebylo. Vzpomeňme na výrobu domácího kečupu, na vaření domácí sojové omáčky apod. V dnešní době se vedle prak... více
Domácí konzervování ovoce a zeleniny Libuše Vlachová
Skoro vše o domácím konzervování ovoce a zeleniny. více
Štítky knihy
ovoce zelenina konzervace a sterilace potravin
Autorovy další knížky
1964 | Konzervování potravin v domácnostech |
1985 | Konzervovanie a mrazenie v domácnosti |
2015 | Jak vypálit lepší slivovici |
2001 | Konzervování v domácnosti |
1980 | Konzervovanie v domácnosti |
Kniha Konzervovanie a mrazenie v domácnosti je v
Přečtených | 4x |
Knihotéce | 7x |
Chci si koupit | 1x |