Jedlá zo sóje, iných strukovín a obilnín podobné

nehodnoceno
Jedlá zo sóje, iných strukovín a obilnín https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/390058/bmid_jedla-zo-soje-inych-strukovin-a-obi-wKE-390058.JPG 0 0 1

Kuchárska knižka s receptami na spracovanie sóje, fazule a fazuľky, hrachu a hrášku, šošovice a obilnín. Prvé vydanie.

Podobné knihy (10)

Jedlá zo sóje Jedlá zo sóje Mária Hajková

Sója je kultúrna olejnatá rastlina s plodmi, ktorá by sa mala viac využívať v našom stravovaní, najmä pre svoje cenné výživové hodnoty. Obsahuje veľa bielkovín, železo, vitamíny skupiny B a hodnotný rastlinný tuk. Sója j... více


Luštěniny + hrášek a fazolky Luštěniny + hrášek a fazolky Andrea Peková

Luštěniny patří mezi nejstarší pěstované rostliny a během lidské historie se staly důležitou potravinou. Jako potravina bohatá na vlákninu, bílkoviny a mnoho vitálních látek, a přitom chudá na energii, našly luštěniny sv... více


Praktická sojová kuchařka Praktická sojová kuchařka Vladimír Malyk

Tato kuchařka se řadí k těm, které po zásluze stavějí sóju na čelní pozici mezi potravinami. Sója je stará kulturní plodina. V Číně jsou záznamy o jejím pěstování dochovány již z roku 2838 před naším letopočtem. Důvodů k... více


Jak připravovat obiloviny, luštěniny, ořechy a semena Jak připravovat obiloviny, luštěniny, ořechy a semena Stanislava Jarolímková

Kniha nabízí zajímavosti a praktické rady týkající se třiceti druhů celozrných obilovin, luštěnin, ořechů a semen. Dozvíte se důvody, proč je zařazovat do jídelníčku, co se skrývá za poněkud tajuplnými pojmy jako pukance... více


Vaříme z luštěnin a obilovin Vaříme z luštěnin a obilovin Eva Šafářová

Sešit obsahuje předpisy na přípravu pokrmů z čočky, fazolí, hrachu, jáhel, krup, ovesných vloček, pohanky a rýže. Kromě předpisů na polévky, hlavní jídla, saláty, nákypy, moučníky apod. pojednává o správné úpravě luštěni... více


Pochoutky z rýže, luštěnin a obilnin Pochoutky z rýže, luštěnin a obilnin kolektiv autorů

Další praktická kuchařka z řady Dobře jíst, dobře žít - Pochutiny z rýže, luštěnin a obilovin. Rýže a obiloviny jsou zdrojem složitých sacharidů, které nám dodávají dlouhodobou energii, luštěniny zase zdrojem kvalitních ... více


Luštěniny Luštěniny Lea Filipová

Druhy a pěstování - Jídla z jednoho hrnce - Hlavní jídla a moučníky. více


Luštěniny Luštěniny kolektiv autorů

Nová kuchařka Luštěniny z edice Apetit je plná tradičních i moderních luštěninových receptů z celého světa. Jsou syté a výživné, přesto se však v našem jídelníčku neobjevují příliš často. To je ovšem obrovská škoda! ... více


Sójová kuchařka Sójová kuchařka kolektiv autorů

Historie sóji--výživná hodnota sóji a v neposlední řadě spousta šikovných receptů. více


Luštěninová kuchařka Luštěninová kuchařka Petr Klíma

Neházejte hrách na stěnu. Uvařte z něj skvělou večeři! S novou knihou Petra Klímy objevíte kouzlo moderní veganské kuchyně. A protože zásadní součást zdravého jídelníčku představují bílkoviny, je věnována luštěninám jako... více

Štítky knihy

sója luštěniny obilí, obilniny, obiloviny

Kniha Jedlá zo sóje, iných strukovín a obilnín je v

Chystám se číst1x