Jak připravovat obiloviny, luštěniny, ořechy a semena

kniha od:


KoupitKoupit eknihu

Kniha nabízí zajímavosti a praktické rady týkající se třiceti druhů celozrných obilovin, luštěnin, ořechů a semen. Dozvíte se důvody, proč je zařazovat do jídelníčku, co se skrývá za poněkud tajuplnými pojmy jako pukance, kernotto, bulgur, špalda, amarant, cizrna, kuskus, kapucín či indiánská rýže a navíc (možná) zjistíte, že jste dosud nevěděli všechno o známějších potravinách jako je rýže natural, pohanka, lněné semínko, jáhly či třeba vojtěška. Podstatnou část knihy ovšem zabírá 131 receptů na základní úpravu zmíněných rostlinných pochutin, na jejichž základě můžete popustit uzdu své kuchřské fantazie. ...celý text

https://www.databazeknih.cz/images_books/50_/50460/jak-pripravovat-obiloviny-lusteniny-orechy-a-semena-50460.jpg 31
Žánr:
Literatura naučná, Kuchařky
Vydáno:, EB - Eva Babická
více informací...
Nahrávám...

Komentáře (0)

Kniha Jak připravovat obiloviny, luštěniny, ořechy a semena

Štítky

ořechy luštěniny

Autor a jeho další knihy

Stanislava Jarolímková

Stanislava Jarolímková
česká, 1947

všechny knihy autora

Kniha Jak připravovat obiloviny, luštěniny, ořechy a semena je:

v Chystám se číst3x