Jak připravovat obiloviny, luštěniny, ořechy a semena podobné
Stanislava Jarolímková
Kniha nabízí zajímavosti a praktické rady týkající se třiceti druhů celozrných obilovin, luštěnin, ořechů a semen. Dozvíte se důvody, proč je zařazovat do jídelníčku, co se skrývá za poněkud tajuplnými pojmy jako pukance, kernotto, bulgur, špalda, amarant, cizrna, kuskus, kapucín či indiánská rýže a navíc (možná) zjistíte, že jste dosud nevěděli všechno o známějších potravinách jako je rýže natural, pohanka, lněné semínko, jáhly či třeba vojtěška. Podstatnou část knihy ovšem zabírá 131 receptů na základní úpravu zmíněných rostlinných pochutin, na jejichž základě můžete popustit uzdu své kuchřské fantazie. ... celý text
Podobné knihy (4)
Pokrmy z luštěnin a obilovin Jarmila MandžukováPublikace přináší přes 300 receptů na přípravu slaných i sladkých pokrmů z obilovin a luštěnin. více
Jedlá zo sóje, iných strukovín a obilnín Mária Hajková
Kuchárska knižka s receptami na spracovanie sóje, fazule a fazuľky, hrachu a hrášku, šošovice a obilnín. Prvé vydanie. více
Vaříme z luštěnin a obilovin Eva Šafářová
Sešit obsahuje předpisy na přípravu pokrmů z čočky, fazolí, hrachu, jáhel, krup, ovesných vloček, pohanky a rýže. Kromě předpisů na polévky, hlavní jídla, saláty, nákypy, moučníky apod. pojednává o správné úpravě luštěni... více
Pochoutky z rýže, luštěnin a obilnin kolektiv autorů
Další praktická kuchařka z řady Dobře jíst, dobře žít - Pochutiny z rýže, luštěnin a obilovin. Rýže a obiloviny jsou zdrojem složitých sacharidů, které nám dodávají dlouhodobou energii, luštěniny zase zdrojem kvalitních ... více
Štítky knihy
ořechy luštěniny obilí, obilniny, obiloviny
Autorovy další knížky
Kniha Jak připravovat obiloviny, luštěniny, ořechy a semena je v
Přečtených | 2x |
Knihotéce | 2x |
Chystám se číst | 3x |
Chci si koupit | 1x |