tamara1351 tamara1351 oblíbené citáty

☰ menu

Člověk může všechno, jenom sám před sebou neunikne.
Franz Kafka

Člověk myslí, že umí chodit po vodě, jenže pak se ukáže, že má jen načuráno v botách. (Hledání Aljašky)
John Green

Člověk vyroste, dospěje a nezbývá mu než si zvyknout, že život pro něj přichystal mnohem míň, než v kolik doufal, že automat na sny má na sobě velkou ceduli s nápisem MIMO PROVOZ.
Stephen King

Všecko, co se stane jednou, už se nemusí stát nikdy. Ale všecko, co se stane dvakrát, určitě se stane i potřetí. (Alchymista)
Paulo Coelho

Život je někdy dobrej, ale občas pro to musíte něco udělat.
Charles Bukowski

Někdy se prostě musíš vychcat do umyvadla...
Charles Bukowski

Když byl jeho život zruinován, jeho rodina zabita, farma zničena, práce zmařena, křičel do nebes: "Proč Bože? Proč já?" a hromový hlas Boží odpověděl: "Bylo tu jen něco, co mě na tobě sralo."
Stephen King

Existuje teorie, která tvrdí, že kdyby jednou někdo přišel na to, k čemu vesmír je a proč tu je, vesmír by okamžitě zmizel a jeho místo by zaujalo něco ještě mnohem bizarnějšího a nevysvětlitelnějšího. Existuje jiná teorie, která tvrdí, že už se to stalo.
Douglas Adams

...život je jako páteční díl televizního seriálu. Dá vám iluzi, že všechno spěje ke konci, a potom v pondělí začnou stejné sračky.
Stephen King

Někdy si myslíme, že lidi jsou něco jako losy loterie. Že jsou tu proto, aby proměnili ve skutečnost naše absurdní přání. (Stín větru)
Carlos Ruiz Zafón

Bolest je nevyhnutelná, utrpení je volba.
Haruki Murakami