Zuzka010 Zuzka010 komentáře u knih

☰ menu

Vesnice Vesnice Kristýna Trpková

Za mě paráda! Velmi mě překvapila vypsanost autorky, humor, zápletka. Musím říct, že jsem se zasmála hned na začátku, při úvodu v kapitole, což si mě okamžitě získalo. Opravdu inspirativní autorka. Jen tak dál.

09.10.2022 5 z 5


Napsáno krví Napsáno krví Chris Carter

Zpočátku mi série přišla poněkud přesycená informacemi, které jsou relativně známé. Čím více jsem ale četla uvědomila jsem si obrovskou znalostní nadupanost autora. Jeho nápady jsou opravdu čím dá lepší, zápletky velmi zajímavé, napětí větší a jak již jsem zmínila, obrovské znalosti ze strana autora. Žádná stránka není ochuzena o informaci, ale někdy je popis až příliš velký. Každopádně jsem Carterovce přišla na chuť :).
+ musím velmi pochválit postupné rozvíjení postav v průběhu celé série. Především Garcia, který jako nováček neměl o tomto typu vrahů skoro žádné vědomosti a v posledních sériích lze vidět kolik se toho naučil. K tomu se ukazuje jako postava s humorem :)


********
SPOILER: Už bych opravdu přála Hunterovi štěstí ve vztahu. U T. jsem předpokládala, že konečně se dostal k tomu, že se někomu "odevzdá". Dokonce jsem věřila, že spolu překonají předcházející tragédii. Už se to táhne dlouho, ale asi je to tak správně. Každý dar má nějaké mínus. :/

25.09.2022 5 z 5


Skryté karty Skryté karty Angela Marsons

Celá série od AM je naprosto perfektní. Knihy hltám jednu za druhou, ale tady se poprvé objevily i slzičky. Jen tak dál!

23.08.2022 5 z 5