Zu_zana Zu_zana komentáře u knih

☰ menu

Věci, na které nastal čas Věci, na které nastal čas Petra Soukupová

Po prvních kapitolách jsem myslela, že knížku odložím a nedočtu. Nemohla jsem si zvyknout na styl, jakým je kniha napsaná. No, nevzdala jsem to a knihu dočetla. Jsem si jistá, že další knížku už si od stejné autorky nepřečtu. Co se samotného příběhu týče, nemám nic, co bych vytkla, ale ani nic, co bych vypíchla.

18.10.2021 2 z 5


Poutník Melmoth Poutník Melmoth Charles Robert Maturin

Knížku jsem přečetla, ale budu se muset k ní ještě vrátit, abych mohla z knížky vytěžit víc .... knihu mi doporučila babička. Vyprávěla mi o knížce, kterou začala číst a měla z ní velmi nepříjemný pocit, až takový, že ji nemohla mít ani v domě. Ze zvědavosti jsem si ji tedy přečetla. Citlivým jedincům, jako je naše babička, nedoporučuji.

03.10.2021 3 z 5


Pohřbeni zaživa Pohřbeni zaživa Rodney Davies

Až umřu, tak mne spalte.....

03.10.2021 4 z 5


Jeho banán Jeho banán Penelope Bloom

2 * za to, že se kniha čte docela dobře a rychle. Doporučuji spíš jako nějakou oddechovku. Už jsem tady četla hodnocení, že je to nepovedená kombinace 50 odstínů šedi a R.Pilcher. S tím se docela ztotožňuji. Jediné, co mi teda neskutečně vadilo, že si hlavní hrdinka pořád olizovala rty.... Jinak velmi předvídatelný příběh - jediné, co jsem nepochopila, byla zápletka - přišla jako blesk z čistého nebe... měla jsem pocit, jakoby tam byla ta zápletka dodatečně vsunuta....

03.10.2021 1 z 5


Hana Hana Alena Mornštajnová

Bohužel jsem ji přečetla jako úplně první knížku od paní Mornštajnové. Zatím ji nic nepřekonalo ( Hanu jsem přečetla za 3hodiny). Úžasná knížka - doporučuji přečíst.

27.09.2021 5 z 5