ZSimca ZSimca komentáře u knih

☰ menu

Tajemství ďáblovy bible Tajemství ďáblovy bible Arnošt Vašíček

Přišlo mi, že autor musí něčím spíš fascinovat čtenáře, takový trochu jako televizní pořad (udržet čtenáře u knihy, diváky u televize kvůli sledovanosti). O Ďáblovo bibli jste se moc nedozvěděli, možná tak to z čeho je vyrobena a kolik váží a barva písma. Kniha je sice fascinující a dokáže čtenáře strhnout, ale to co by člověk čekal, že v ní dle názvu najde, tak má smůlu.

07.12.2016 3 z 5


Za hranici rozumu - Praktické použití automatické kresby Za hranici rozumu - Praktické použití automatické kresby Karel Kožíšek

Zajímavá kniha o automatické kresbě od určování nemocí člověku po přibližné určení osob, kterým patřili určité předměty či ostatky. Kniha i o tom jak p.Kožíšek pomocí křesťanské víry a tvrdé práce došel k těmto poznatkům. Je tam v celku dost odkazů na křesťanství (vesměs můj osobní názor je, že kniha poukazuje na křesťanství jako jediné a nejlepší náboženství nad všechny jiné náboženství), což se v ČR jako ateistickému státu s max. 10% veřících moc nemusí lidem zamlouvat.
Mě se velmi kniha líbila, je velmi stručná, ale zároveň v ní najdete vše potřebné o automatické kresbě a jak se k ní sám autor dostal. Nechybí ani obsáhlá ilustrace automatické kresby a autorovo život. Kniha je velmi čtivá a doporučuji ji jako dobrý základ pro lidi co se zajímají o automatickou kresbu.

07.12.2016 5 z 5


Tajemství dvou partnerů (Teorie a metodika práce se sny) Tajemství dvou partnerů (Teorie a metodika práce se sny) Jana Heffernanová

Skvělá kniha. Když jsem jí otevřela nechtělo se mi to číst, ale pak mě strhla a už jsem od ní neodešla. :)

kniha pojednává o snech a práci s nimi. NENÍ to snář! Takže se v knize nedozvíte že když se vám zdálo o svatbě půjdete na pohřeb atd.. :)

24.11.2016 5 z 5


Tajemství mužů, která by každá žena měla znát Tajemství mužů, která by každá žena měla znát Barbara De Angelis

Vtipné zpracování chyb kterých se mi ženy často dopouštíme v vztazích a jak tyto chyby nedělat. Mohu říci, že jsem až brečela smíchy a přítel se též náramně bavil.

24.11.2016 5 z 5


Luciferův trůn Luciferův trůn Jeremej Ijudovič Parnov

Moc hezky zpracovaná kniha. Velmi mile mě překvapila.

24.11.2016 5 z 5


Tajemství dvou partnerů: sny a mýty Tajemství dvou partnerů: sny a mýty Jana Heffernanová

Úžasná kniha. Četla jsem jí bohužel jen z knihovny. Kdyby jí náhodou někdo prodával beru všemi deseti. děkuji

23.11.2016