zluvicka zluvicka komentáře u knih

☰ menu

Ta přede mnou Ta přede mnou J. P. Delaney (p)

Zajímavá kniha, chvílemi jsem se ztrácela, ve které době zrovna jsem. Knížka se celkem dobře četla,ale není to můj šálek kávy.

05.03.2020 3 z 5


Padesát odstínů šedi Padesát odstínů šedi E. L. James (p)

Nechápu co na této knize všichni vidí. Proč se strhnul takový povyk. Ano, nikdy dříve se nepsalo tak otevřeně o sexuálních touhách a praktikách BDSM. Příběh je z mého pohledu velmi mělký a ničím zajímavý. Možná že se kniha trefila do tužeb velké části ženské populace, takže všechny dámy tajně u této knihy sní o tom co by chtěly prožít. Některé pasáže jsou dost nevěrohodné. Například ta, když Ana prožije svůj první pohlavní styk a hned je z ní sexuální mašina, která může sexošit do roztrhání těla.Ruku na srdce, která z žen měla tak pohodové své první sexuální zážitky. Kniha se mi krajně nelíbila a dočetla jsem ji pouze, protože se mi hodila do výzvy. Další díly rozhodně už nechci ani vidět.

05.03.2020 odpad!


Obeť bez tváre Obeť bez tváre Stefan Ahnhem

Jsem ráda, že jsem si knihu přečetla, těším se i na další dvě knihy. Určitě bych doporučila ke čtení. Napínavé, i když chvílemi mi přišlo fungování policie už trochu přitažené za vlasy.

01.07.2019 5 z 5


Dítě číslo 44 Dítě číslo 44 Tom Rob Smith

Jedna z nejlepších knih, které jsem kdy četla. Pro pochopení a uzavření celého příběhu nutné přečtení všech tří knih (Utajovaný projev, Agent 6).

25.03.2018 5 z 5