wilsonka wilsonka komentáře u knih

☰ menu

Než jsem tě poznala Než jsem tě poznala Jojo Moyes

Hned od začátku jsem věděla, jaký bude konec, ale nakonec jsem ji přečetla za dva dny. Moc nefandím těmto knížkám, ale stejně jsem na konci brečela... Všichni mí známí, kteří ji četli, si knížku chválí.

11.05.2015 4 z 5


Pilíře země Pilíře země Ken Follett

Nádherné čtení, bála jsem se tloušťky knihy, ale nakonec jsem litovala, že už jsem na konci. Strhující příběh různých osudů lidí, těžkostí a utrpení jejich životů, ale i radosti a lásky. Krásný příběh, hned jsem běžela si koupit Na věky věků, a taky nezklamala.

11.05.2015 5 z 5


Kateřina Veliká Kateřina Veliká Robert K. Massie

Moc hezky a čtivě psané. Jen opravdu, asi bych se nepodepsala za ten překlad, to je ostuda češtině, mnoho chyb a překlepů. Ale nakonec to zkousnete, když se začtete do příběhu.

11.05.2015 3 z 5


Lovec draků Lovec draků Khaled Hosseini

nemám slov, nádherná knížka... Krásný příběh, přečteno za dva dny. Pohltí Vás a nemůžete se odtrhnout. Po dlouhé době mě kniha rozbrečela. Nejdřív se mi do ní nechtělo, ale vůbec nelituju. Po přečtení jsem sáhla i po dvou knihách Hosseiniho, a obě jsou také super, ale Lovec draků je asi nejpoutavější. Filmové zpracování vůbec nedosahuje kvality knihy.

11.05.2015 5 z 5


Zapomenutá zahrada Zapomenutá zahrada Kate Morton

Není tak poutavá jako Tajemství..., ale také čtivá. Knížky K.Morton se čtou jedním dechem. Rozhodně stojí za přečtení.

11.05.2015 4 z 5


Tajemství letního odpoledne Tajemství letního odpoledne Kate Morton

Nádherný příběh a krásný konec. Přečteno za tři večery, nemohla jsem se odtrhnout. Střídání mi vůbec nevadilo, naopak, dává knize půvab. Stojí za přečtení. Asi zatím nejlepší z knížek od Kate Morton.

11.05.2015 5 z 5


Zimní palác Zimní palác Eva Stachniak

Ze začátku jsem se nemohla začíst, ale pak mě děj pohltil. Krásná knížka, už se těším na pokračování Carevna noci.

11.05.2015 5 z 5