vladka.n vladka.n komentáře u knih

☰ menu

Anatomie od Adama Anatomie od Adama Adam Kay

Kniha je zábavná a někdy i nechutná. S dětmi jsem se hodně nasmála a fakt je to baví!

13.06.2023


Kavárna v Kodani Kavárna v Kodani Julie Caplin

Milá knížka, ale na mě trochu povrchní. Postavy nejsou moc propracované, Kodaň je krásné město, ale je to celý popsaný, jak kdyby autorka jen tak hodku listovala v lonely planet. Zapletka taky nic moc. Trochu odflaknuty román, ale soudim, ze vetsine se libi, takze tak. Hloubku v tom nehledejte a ted konec, to bylo fakt klišé.

29.04.2021 3 z 5


Fousek z veverčí rodiny Fousek z veverčí rodiny Naďa Klevisová

Krásná knížka

11.11.2019 5 z 5


Příběh skříně Příběh skříně Veronika Blabla Hubková

Velice zajímavá kniha. Je tedy velice tenká, ale obsahuje vše podstatné pro to, aby neinformovaného čtenáře a konzumenta podnítila k tomu, aby se nad svým utrácením za zbytečné hadry trochu zamyslel. Obsahuje i řadu šokujích faktů a příhod, které ukazují, jak je módní průmysl zhoubný a nekouká napravo nalevo a je mu jedno, koho nebo co tím vysává...

13.09.2018 5 z 5


Princ Mamánek Princ Mamánek Jan Budař

Moc hezká pohádka pro děti, ale i pro dospělé a pro ty, co se tak trochu bojí smrti. :) Jinak velice vtipný příběh o 38-letém mamánkovi z královské rodiny, co byl tak rozmazlený a závislý na své matce, že otci nezbylo nic jiného, než se jednoho dne naštvat a poslat jej do světa...:)

02.04.2018


Zázračný úklid - pořádek jednou provždy Zázračný úklid - pořádek jednou provždy Marie Kondo

Kniha byla pro mě přínosem, doporučuji všem lidem, co neradi cokoliv vyhazují a i její způsoby uklízení a třídění věcí jsou pro mě inovativní a je fakt, že poté, co jsem k nim přešla, dokážu třeba oblečení střídat častěji. Dříve co bylo vespod komínku, nemělo šanci. :)

22.02.2017 4 z 5


Češi, polibte mě… Češi, polibte mě… Mikael Gwilou

Po dlouhé době jsem narazila na úplný brak a dno čtenářského světa. Nadpis mě nalákal na sebereflexi češství, ale nakonec jsem po pár stránkách, a to jsem jich přečetla nakonec s obrovským úsilím a sebezapřením dost, knihu odložila. Autor vůbec nepochopil Čechy, výraz prdlajs srovnává s výrazem fuck off, což je úplné nepochopení pojmu a celkově mi přijde, že autor je totální nevzdělaný hovado a je mi líto, že jsem tu knihu koupila.

14.01.2017 odpad!