Veri-Art Veri-Art komentáře u knih

☰ menu

Hypnotizér Hypnotizér Lars Kepler

Tento žánr jsem četla poprvé. Knihu mi doporučila teta a musím říct, že jsem zprvu byla hodně skeptická, protože, jak už jsem psala, nic podobného jsem nikdy nečetla a kriminálky nemám ráda. Tak jsem si řekla, že přečtu prvních 100 stránek a uvidím. Nakonec mě kniha zaujala neuvěřitelným způsobem. Musím se přiznat, že ze začátku jsem si mezi jednotlivými kapitolami dávala 1-2 dny pauzu....musela jsem to všechno strávit. Určitě nelituji, že jsem se do čtení této knihy odhodlala a hlavně děkuju své tetě, že mi ji doporučila a půjčila.

21.06.2016 5 z 5


Šťastní lidé čtou a pijou kávu Šťastní lidé čtou a pijou kávu Agnès Martin-Lugand

Úžasná kniha! Příběh mě naprosto uchvátil a vtáhl do svého děje i prostředí. Už dlouhou dobu jsem na takto výjimečnou knihu nenarazila. A i když příběh nekončí tak, jak by si nejspíše většina čtenářů představovala, určitě vás nezklame ;)

09.04.2016 5 z 5


Spokojená blbka Spokojená blbka Ilona Ondráčková

Tato kniha nebyla špatná. Takové pohodové oddechové čtení. Asi v ní nelze hledat nějakou zápletku či hlubší význam, ale dobře se u ní relaxuje ;)

29.03.2016 2 z 5


Sněží, sněží... Sněží, sněží... Lauren Myracle

Kdybych tuto knihu četla v období Vánoc, určitě bych z ní byla více nadšená. Je tak skvěle vánočně naivní. Ale je únor a už se do té vánoční atmosféry celé knihy nedokážu nějak přenést.
Co se týče samotných 3 příběhů, je fakt, že jsem se nejvíce těšila na příběh Johna Greena, ale musím říct, že právě od něj se mi příběh líbil nejméně. Hned na začátku bylo jasné, jak to dopadne. U ostatních se to dalo sice tušit, ale bylo tam tolik jiných věcí k řešení, že se k tomu čtenář tak nějak dopracoval a i když ho závěr nepřekvapil, příběh byl rozhodně záživnější a zajímavější.

16.02.2016 3 z 5


Nádherná temnota Nádherná temnota Kami Garcia

V knize bylo pár pasáží, které byly nudné a přišlo mi, že jsou tak nějak o ničem. Naštěstí to převážily momenty překvapení, kterých je v knize opravdu hodně.

17.01.2016 3 z 5