tyna4806 tyna4806 komentáře u knih

☰ menu

Dvůr křídel a zmaru Dvůr křídel a zmaru Sarah J. Maas

Celá kniha i celá série mě vtáhla do děje neuvěřitelným způsobem. Všude jsem musela číst, nemohla jsem ani minutu stát a nic nedělat a u toho nečíst. Nejlepší série od té doby co čtu. Poklona S.J. Maas. Jedině mohu doporučit

01.08.2019 5 z 5


Chuť krve Chuť krve Lisa Jane Smith

Čekala jsem víc

12.04.2018 2 z 5


Město ztracených duší Město ztracených duší Cassandra Clare (p)

Nejlepší spisovatelka téhle doby

29.10.2017 5 z 5


Ten, kdo stojí v koutě Ten, kdo stojí v koutě Stephen Chbosky

Kniha je velice dobře zpracovaná tím jak je napsaná. Nejdříve jsem viděla film, který mě ohromil a byla jsem zvědavá jaké to bude v knižním vydání. Knihu jsem si zamilovala a četla i celé hodiny bez zastavení. Kniha úžasně poukazuje na to jak život může být těžký, ale jak se to může změnit pomocí toho nejjednodušího.
Knihu doporučiji přečíst.

13.06.2016 5 z 5


Vražedná léčba Vražedná léčba James Dashner

Miluji tuto sérii a tento díl byl velmi zdrcující. V knize pro mě bylo vše, co od takové knihy očekávám. Napětí, strah, trochu vtipu, akce, ale také velké množství smutku a na povrch se dostaly i slzy. Za mě této knize nemůžu udělit jiné než to njlepší hodnocení a velmi mě mrzí, že tohle byl poslední díl tak úžasné knihy. Škoda, že se autor nerozepsal víc, abych mohla mít hodně knih a číst dál a dál jen tuto sérii. Jsem opravdu ráda za den, kdy jsem poprvé narazila na první knihu. Doporučuji si jí celou přečíst.

23.05.2016 5 z 5


Labyrint: Útěk Labyrint: Útěk James Dashner

Miluju knihy od toho spisovatele a tahle je naprosto úžasná, už se moc těším na další díly.

11.04.2016 5 z 5