Trzka Trzka komentáře u knih

☰ menu

Memento Memento Radek John

Kniha se četla velice dobře, už od začátku měla děj a nebyla nudná, ale vžila jsem se do role a musím říct, že teď mám ještě husinu, asi bych ji doporučila každému, protože aspoň zjistíme, opravdový život narkomanů a jak bychom dopadli, kdybychom žili tímto způsobem života. Jestli se tomu dá říct život. Je to opravdu smutné, jak někteří lidi můžou dopadnout a jakou cestou se dají a když chtějí skončit a žít normálním životem, tak většinou závislost je silnější a oni stále hledají další a další dávku .. :( Nikdy bych nechtěla takto dopadnout. Četla jsem ji ve škole, kde jsme ji měli jako povinou četbu, jinak bych si ji asi nepřečetla sama od sebe.

26.06.2015 3 z 5


Zápisník jedné lásky Zápisník jedné lásky Nicholas Sparks

Musím se přiznat, že jsem prvně viděla film a poté jsem četla knihu a nedokážu říct, co se mi víc líbilo příběh, je opravdu krásný a já jsem nechtěla věřit, že tento román napsal muž, knihu jsem přečetla jedním dechem a hltala jsem každé slovíčko. Chvílema to bylo velice smutné při čtení jsem se vžila do role a tajil se mi dech s jejich vášnivé lásky. I když se několik let naviděli, tak stejně na sebe mysleli a milovali se, láská dokáže opravdu divy. Doporučuji všem, stojí za přečtení. Určitě jsem ji nečetla naposled. :)

26.06.2015 3 z 5


Koralina Koralina Neil Gaiman

Je to pěkná kniha. Přečetla jsem ji za jeden den, má jen pár stránek. Nikdy by mě nenapadlo, že mě ten příběh tak chytne, je to taková hororová pohádka, která má velice zvláštní děj. Knoflíky místo očí ? :) :D No co dodat snad jen doporučit ostatním čtenářům. Určitě se chystám na další knihu od tohoto spisovatele. :)

02.04.2015 5 z 5


Paní Bovaryová Paní Bovaryová Gustave Flaubert

Tuhle knihu jsem přečetla jedním dechem, byla jsem zvědavá jak to dopadne, ale zároveň jsem se těšila, až to dočtu, protože jsem z té knihy měla divný pocit... Abych se přiznala hlavní postavu jsem nenáviděla, nevážila si ničeho ... stále vyhledávala něco jiného, i když měla doma milujícího, pracujícího a věrného manžela a dceru, tak stále upadala do depresí a toužila po jiném životě. Byl to smutný příběh, ale asi to tak mělo dopadnout, ublížilila několika lidem, nikdy by se nezměnila...

02.04.2015 5 z 5