TakumiMisaki TakumiMisaki komentáře u knih

☰ menu

Les sebevrahů Les sebevrahů Jeremy Bates

Ze začátku mi dělalo velký problém se tím přelouskat. Přišlo mi, že tam řešili stále vztahy a další věci. Ale až od +200 stránek mě to chytlo a přečetla jsem to jedním dechem. Rozuzlení toho všeho jsem opravdu nečekala. Ale závěr jsem čekala trochu lepší, jinak je to opravdu skvělá kniha.

16.05.2018 4 z 5


Spouštěč Spouštěč Wulf Dorn

Druhá kniha, kterou jsem od tohoto autora přečetla a opět mě zcela ohromila. V jednu chvíli si člověk říká: ''Tak to bude tenhle. Ne tak tenhle. A nebo to bude tamten. Takže to je tenhle.'' Ale ten konec, jsem opravdu nečekala. Upřímně po přečtení knížky jsem na obal ještě nějakou tu dobu hleděla s otevřenou pusou.

03.05.2018 5 z 5


Dívka na kusy Dívka na kusy Kathleen Glasgow

Knihu jsem přečetla jedním dechem. Jako vždycky jsem se zcela vžila do příběhu. Napsala bych toho tu tolik, ale bylo by to na hranici spoilerů. A já nemám v úmyslu to tu všechno vypsat.
Doporučuji si to přečíst všem. Ať už jste na tom podobně jako hlavní hrdinka a nebo vůbec. Ale možná po přečtení této knihy dostanete více odvahy postavit se svým překážkám vstříc. A nebo pomoct lidem, kteří potřebují ty překážky zdolat. Možná dokážete někomu pomoct se znovu postavit na nohy. V této době se můžeme setkat se spousty lidí, kteří stále stojí před překážkou a nemůžou nebo se přes ní nedokáží dostat. Ano, možná vaší pomoc odmítnou, ale nenechte se. Zkoušejte to dál. I když to půjde po malých krůčcích. Tak stále i ten nejmenší krok, dokáže hodně změnit.

24.04.2018 5 z 5


Běsnění Běsnění A.G. Howard (p)

Celá série Šepotání byla opravdu úžasná. Mně osobně vždycky dělalo problém při knížkách, které obsahovaly takové pohádkové a celkově neobvyklé prostředí (Nebo jak bych to měla popsat) si je představit. Ale při této celé sérii má fantazie fungovala na plné obrátky a nedělalo mi nejmenší problém si představit prostředí a další různé detaily jako třeba neobvyklé oblečení. U knížky jsem se hodně zasmála, ale přišly i ty chvíle, kdy i kapka slzy ukápla.
Občas mě Alyssa trošku štvala jak zacházela s Morfeem a Zachem. Když už to třeba mezi jedním párem začne jiskřit, tak rázem se něco pokazí a většinou za to může ten druhý.
Jinka tato série mě opravdu nadchla a určitě si jí přečtu znova.

28.02.2018 5 z 5


Navždy s láskou, Lara Jean Navždy s láskou, Lara Jean Jenny Han

Celá série byla dokonalá. Vztah hlavní postavy k ostatním byl prostě originální.
Já spíše preferuji thrillery, horrory, psychologické, atd.. knihy. Tento žánr moc nečtu, ale ničeho nelituji!
Vůbec nelituji, že jsem si ji přečetla. Opravdu dokonalá série. Do celého příběhu jsem se vžila. Při vtipných věcech jsem se smála, a když přišli smutné chvíle, tak jedno oko nezůstalo suché. Kdybych mohla, klidně dám více jak 5 hvězdiček. Opravdu super.

08.02.2018 5 z 5


P.S. Stále Tě miluju P.S. Stále Tě miluju Jenny Han

Druhý díl, je stejně úžasný jako první, ale tenhle si myslím, že je o něco lepší. Však se to tu všechno začalo pořádně hejbat.
Hned jsem začala číst poslední díl. Upřímně se netěším na konec, ale z důvodu, že je to vážně úžasná série a podle mě nejlepší kniha o lásce, kterou jsem kdy četla. (A že já tenhle žánr nemám moc ráda.) Bude mi smutno až to dočtu.

06.02.2018 5 z 5


Všem klukům, které jsem milovala Všem klukům, které jsem milovala Jenny Han

Tento díl byl úžasný. Ne, nepřeháním. Přečetla jsem to jedním dechem. Snad nikdy se mi nestalo, že jsem od knížky nemohla odtrhnout oči. Opravdu se těším až začnu číst další díl. (Pochopitelně jsem ho začala číst hned po přečtení první.)

02.02.2018 5 z 5


Temná půle Temná půle Stephen King

Byla to má první kniha od Stephena Kinga.
Nevím, jestli to bylo mnou, ale tak trochu jsem se do toho čtení nutila. Neříkám, že to nebylo dobré. Příběh byl velmi napínavý a závěr mě překvapil. Ale čekala jsem, že se do toho ponořím a jedním dechem to přečtu. Tak snad u nějaké další jeho knihy.

31.01.2018 3 z 5