SvaPepina SvaPepina komentáře u knih

☰ menu

Foukneš do pěny Foukneš do pěny Radka Třeštíková

Ufff, tahle mi dala zabrat. Ale je zajímavé vidět, kam až určité věci mohou zajít. Jazyk a práce s popisem vnitřního světa hrdinky, ještě po hodině jsem měla pocit, že myslím jako ona!

02.10.2020 3 z 5


Vlaštovka v bublině Vlaštovka v bublině Markéta Lukášková

Na začátku jsem četla s otevřenou pusou. Vidět svoji budoucnost, to nechceš. Konec mě trochu zklamal tím patosem, tyhle americké konce prostě nemusím. Ale i tak skvělá knížka!

02.10.2020 4 z 5


Zápisky z blázince Zápisky z blázince Miroslav Macháček

Nejen že nás svým deníkem pan Macháček pozval na návštěvu k sobě a do sebe, ale zároveň nám neuvěřitelně inteligentně a s nadhledem ukazuje, jak to může vypadat v "blázinci". Pro mě i z profesního hlediska velice poučné!

17.11.2011 5 z 5


Podpovídky Podpovídky Karel Čapek

Nečekané, skvělé, vtipné a originální. Miluju vztah pana Čapka k lidem a životu a tahle knížka je přesně taková - milá, humorná laskavá k lidem i jejich chybám i chybičkám.

17.11.2011 5 z 5


Proč bychom se netopili aneb Vodácký průvodce pro Ofélii Proč bychom se netopili aneb Vodácký průvodce pro Ofélii Zdeněk Šmíd

Knížka skvěla, seriál o trošku horší. Jen škoda, že dneska už to sjíždění není taková romantika. Ale vzpourou háčků se za rok určitě nechám inspirovat :-)

17.11.2011 4 z 5