stepii5577 stepii5577 komentáře u knih

☰ menu

Hlasy v bouři Hlasy v bouři Darcy Coates

Vzhledem k rozporuplným reakcím na knihu jsem nečekala bůhví jaký zázrak, ale přesto se mi příběh do 2/3 líbil. Ovšem post apo příběhy nebudou pro mě to pravé ořechové. Jelikož romantiku moc nečtu, tak mě překvapilo, že tady mi romantická linka hlavních hrdinů propletená celou knihou nijak nevadila. Jaké bylo překvapení, když posledních sto stran začala být totální spatlanina a mě to zcela zkazilo dojem z knihy. Nevím tedy, zda do druhého dílu jít, malá zvědavost tam je .

20.02.2022 3 z 5


Kořist Kořist Darcy Coates

Knihu jsem zakoupila na základě skvělých strašidelných domů od Darcy Coates. Kniha se četla moc dobře, jako její předešlé knihy, i když byla úplně z jiného soudku. Dokonce jsem si při čtení celkem bála a jsem ráda že to není fantasmagorie, čehož jsem se obávala :)

20.02.2022 5 z 5


Blackout – Zítra bude pozdě Blackout – Zítra bude pozdě Marc Elsberg (p)

Čekala jsem, že tak skvělý námět autor uchopí lépe. Kniha se mi velice špatně četla, ztrácela jsem se v množství postav a často jsem tomu jako laik nerozuměla.

09.02.2022 1 z 5


Vánoční prasátko Vánoční prasátko J. K. Rowling (p)

Ačkoliv je knížka pro děti, tak si mě jako dospělého čtenáře získala. Jen bych řekla, že ne všechny myšlenky pochopí úplně malé děti ale spíš starší.

09.02.2022 5 z 5


Malý princ Malý princ Antoine de Saint-Exupéry

Knihu jsem četla v rámci povinné četby a moc se mi líbila :). Je to klasika, někdy i na zamýšlení.

09.02.2022 5 z 5